Juoksuvuosi 2017

Moikka! Pääsinpäs vihdoin kirjoittelemaan teille taas kuulumisia! On ollut blogi jotenkin jumissa enkä ole päässyt kirjautumaan mutta kiitos teknisen tuen se taas onnistuu :). Joulu oli ja meni omalla painollaan ja pienen pojan kuukauden kestänyt kova jännitys helpottui vihdoin. Ensi vuonna taitaa pukki käydä heti aamupäivällä :D.

No se joulusta ja nyt asiaan eli vuoden 2017 juoksusaldoon. Yllätyin kun vertailin keskenään mun parasta vuotta eli 2015:sta ja tätä vuotta sillä eroa kilometreissä oli vain vajaa 100km ja vuonna 2015 juoksin kuitenkin ennätykseni puolikkaalla sekä ensimmäisen maratonini. Tänä vuonna juoksutaukoja on ollut parikin niin väsymyksen kuin sairastelujen vuoksi joten olen positiivisesti yllättynyt. Ja tänä vuonnahan on tullut syksyn ja valmennuksen alun myötä panostettua myös treenin laatuun ja treenattu säännöllisesti myös lihaskuntoa kotona.

 

2015.

2017.

Tämän vuoden lopullinen lukema tulee olemaan päälle 1200 kilometriä kun vielä huomenna käyn juoksemassa. Ehkä noin 1212km voisi olla sopiva lukema saavuttaa :). Ennen kaikkea tänä vuonna on keskitytty juoksukunnon parantamiseen raskauden ja synnytyksen jälkeen sekä kehon yleiseen vahvistukseen ja olen siihen päässyt mielestäni hyvin sillä juuri nyt keho tuntuu melko vahvalle ja ”omalle”. Tämän vuoden kisakohokohdat olivat molemmat juoksemani puolimaratonit. Ensimmäinen Paavolla ja toinen Ruissalojuoksuissa.

Heinäkuu startattiin Paavo Nurmi maratonilla puolikkaalla.
Ruissalojuoksut 2017

Tänä vuonna pääsin myös taas juoksemaan jo melkein perinteeksi nousseen joulupitkikseni eli puolikkaan pituisen matkan. Viime vuonna tosin jäi välistä kun synnytyksestä oli vasta alle 4kk mutta anyway. Tapaninpäivänä nautiskelin peruskuntosykkeillä itsekseni reilun kahden tunnin ajan juoksusta ja sulattelin kinkkua. Olin hieman häkeltynyt kuinka helppoa juoksu oli eikä sen jälkeenkään ole ollut jaloissa juuri mitään tuntemuksia pitkästä juoksusta. Toistan itseäni vielä kerran. Valmennuksesta oppimani hitaasti juokseminen on tehnyt hyvää ja kunto on noussut! 😊.

Tapaninpäivän pitkis.

Vuosi 2018 saa tulla. Se tulee olemaan varmasti jännittävä. Työntäyteinen ja tavoitteita täynnä ja niistä mä kirjoitan teille erikseen heti alkuvuodesta. :)

 

Vuoden viimeinen.

Vielä yksi kiitos ja kumarrus-postaus tästä kuluneesta vuodesta! Myös minä muiden mukana tein Instagrammista #2015bestnine- kollaasin ja sieltähän tupsahti varsin juoksuaiheinen pläjäys! :Dkristamblogi_full

Tässä vielä kuvien tarinat tänne blogiinkin erikseen :)

1. Finisher-paita ja maratonin maaliin juossut umpionnellinen ja väsynyt nainen. Yksi vuoden parhaita päiviä.

2. Ruissalojuoksujen maalissa serkkuni kanssa poseeramassa myöskin erittäin onnellisena synttärityttönä :D.

3. Lisää maalikuvia maratonilta, tällä kertaa mitalin kanssa :)

4. Taisi olla ainoa epäjuoksukuva eli muistelua häistä meidän viidentenä hääpäivänä elokuussa :).

5. Maskumaratonin jälkihuuruissa uuden puolimaratonin ennätysmitali käsissä.

6. Kollaasi Helsinki City Runilta jossa kävin seikkailemassa toukokuussa. Ennen ja jälkeen :D.

7. Miehen kanssa lenkkitreffeillä juhannuksena kun saatiin poika hoitoon. Tuolla lenkillä tuli testattua myös mun maratonpaitaa jota olenkin ahkerasti käyttänyt tänä vuonna muutenkin. Asicsin mukavan kevyt ja hengittävä paita.

8. Uhokuva pari tuntia ennen maratonstarttia kesäkuun lopulta .. haha. Mua naurattaa tämä kuva aina :D.

9. Klassinen paidan ja numeron kanssa otettu ”jännäkuva” päivää ennen koitosta :).

Iso määrä tykkäyksiä kuville, muuten sen 1300km juoksukilsojen rajapyykinkin ylitin tuossa alkuviikosta ja en voisi olla tyytyväisempi! Uusi vuosi on tervetullut ja odotan sen tuomia asioita jännityksellä ja avoimin mielin. Uskon, että vuodesta 2016 tulee mieleenpainuva ja upea. Ihan niin kuin tästä ja edellisestä ja sitä edellistäkin. Jos ei kokonaisuudessaan niin tapahtumien osalta. Ei muuta kuin vuotta 2016 kohti iloisin mielin! Me vietetään vuoden viimeistä päivää perheen kesken ja suunnataan katsomaan lasten omaa ilotulista joka ammutaan jo alkuillasta, niin pienimmätkin pääsee nauttimaan raketeista. :)

Upeaa uuttavuotta jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle, jatketaan ensi vuonna! :)