Parasta just nyt!

On nämä ihanat syysilmat kun aurinko paistaa, on lämmin mutta raikasta ja vitsi noita värejä mitä luonnossa on nyt!

Parasta just nyt on myös aamujuoksut joita oon saanut juosta jo kahtena aamuna putkeen. Eilen kaverin kanssa ihanassa Ruissalossa ja tänään Liljan nukkuessa rattaissa vähän reippaampi ja lyhyempi lenkki. En oikeastaan keksi parempaa aloitusta päivälle kuin kaurapuuron, kahvikupin ja juoksulenkin :)

Parasta just nyt on kun saan olla vielä kotona lasten kanssa ja vaikka välillä on päiviä jolloin tekisi mieli muuttaa jonnekin toiselle puolelle maapalloa niin useammin on onneksi niitä päiviä kun asiat sujuu ilman maailmansotia.

Parasta just nyt on että mä sain eilen sähköpostia joka kertoi, että pääsen osallistumaan netissä tapahtuvaan juoksuvalmennukseen ja odotan sitä jo innolla :). Apu ensi vuoden enkkahaaveille on tarpeen! 😊

Parasta just nyt on päikkärit meidän pikkuneidin vieressä. Koska liikuntaa ja lepo kulkee käsi kädessä ;). Ihanaa maanantaita just sulle!

Täydellinen kesäaamun pitkis.

*sisältää mainoslinkkejä Jollyroomiin.

Lauantaina herättiin Liljan kanssa seiskan pintaan ja kömmittiin rauhassa ylös laittamaan aamupuuroa. Oonkohan ikinä kertonut että en pysty syömään aamulla muuta kuin puuroa? Kaurapuuro mustikoilla, saksanpähkinöillä ja hunajalla on taivaallisen hyvää ja maistuu päivästä toiseen! 😊

Aamiaisen jälkeen leikittiin ja alettiin tehdä lähtöä lenkille. Neiti nukkuu ensimmäiset päiväunet aina noin yhdeksän aikaan ja siihen aikaan me muutenkin lähdetään ulos päivittäin. Liljan myötä olen oppinut aamujuoksijaksi!

Vaunut : Beemoo duo jogger lux

Eilen oli jo aamulla liki 20 astetta lämmintä kun me lähdettiin ulos ja onneksi tuli varustauduttua sen mukaan! Capripituiset housut ja t-paita oli just eikä melkein sopivasti :).

Kaupunki oli jo hyvää vauhtia heräämässä päivään ja huomasinkin jokirannassa että tapahtumia oli päivälle luvassa useita! Naisten kuntovitonen, ravintolapäivä ja kirkkopäivät valtasivat katuja mutta aamusta oli vielä tilaa juosta onneksi. Vaikka oli jo lämmin niin nautin täysin hengenvedoin ensimmäisestä lämpimän kelin juoksusta.

Kuvat otettu kuukausi sitten kun oli vähän viileämpää ;)

Lilja nukahti lähes heti kun ulos päästiin ja nukkui puolisen tuntia. Jatkettiin lenkkiä ja neiti asiantuntevasti höpötteli nähtävyyksiä toiset puoli tuntia jolloin oltaisiin oltu lähellä kotia jo mutta sitten uni yllätti uudelleen ja äiti sai jatkaa vielä lisäkierroksen lenkkiä ;).

Kaikkiaan matkaa kertyi 13 kilometriä kevyesti 6,20km / min tahtiin juostuna matalilla sykkeillä eli täydellinen peruskuntolenkki päivän alkuun! 😊

Nyt sitten iski joku ihmeen kesänalkuflunssa sillä kurkkua kutittaa ja nenä on tukossa. Toivottavasti tämä menisi nopeasti ohi niin päästään taas lenkille! 😊