Vuoden viimeiset treffit.

Anoppi tuli meille viettämään uuttavuotta mikä mahdollisti sen että päästiin miehen kanssa treffeille vielä kerran tänä vuonna! 😊 Kummankaan ei tehnyt mieli lähteä mihinkään ravintolaan syömään eikä ne näin aamuisin auki kunnolla olekaan niin lenkki-ja parin muun pohdinnan jälkeen keksin että mennään pelaamaan sulkapalloa! 😊 Käytiin ennen esikoisen syntymää vähän aktiivisemmin pelaamassa mutta homma unohtui.

Meillä on lähin sulkkispaikka alle parin kilsan päässä ja päätettiin hölkkäillä sinne niin saatiin hyvät alkulämmittelyt samalla. Olin tosi yllättynyt miten tehokasta tuo sulkapallo on noin urheiluna! Tai en muistanut. Olin aivan hikinen ja tunnen takapuolessani että on tullut tehtyä vähän erilaista liikettä kuin normaalia juoksua ja jumppaa. Puolessa välissä peliaikaa mies vähän kovensi panoksia ja aina kun pallo jäi oma puolelle niin sai ”rangaistukseksi” tehdä punnerruksia ja kyykkyjä 😃. Toimiva treeni! Voin suositella.

Ja mikä tärkeintä päästiin kahdestaan tekemään jotain mikä on nykyään harvinaista. Meillä tuli tapaninpäivänä 11-vuotta yhteiseloa täyteen ja tänään juhlittiin sitä näin.

Alkuillasta lähdetään katsomaan lasten ilotulituksia joka onkin jo meidän uudenvuoden perinne ja vuodenvaihde menee varmaan nukkuessa :D villiä elämää! 😊..

Minä kiitän teitä lukijoita nyt tästä blogivuodesta. :) ❤️ Hyvää uuttavuotta! 😊

Deitti-iltapäivä eli minitreffit.

Jokainen lapsellinen pariskunta kaipaa joskus sitä kuuluisaa parisuhdeaikaa ja me ollaankin nyt pojan kasvettua alettu ottaa sitä hiukan enemmän yhdessä. Ennen kuin poikamme täytti 1,5-vuotta tuossa viime joulun tienoilla emme olleet kovin montaa kertaa käyneet yhdessä missään aikaa viettämässä. Silloin tällöin syömässä, keikalla ymsyms mutta nyt olimme jo toista kertaa tänä vuonna yhdessä syömässä! Tänään meillä oli vuorossa minideitti-iltapäivä. Alunperin olimme ajatelleet mennä pelaamaan sulkapalloa mutta mieheni jalka kremppaa sen verran, että päätimme vaihtaa sen mieluisaan touhuun eli syömiseen. Mun sisko on töissä keskustassa Brahen kellarissa jonne me tänäänkin suunnattiin syömään. Minä jo katkarapusalaatin kuvat silmissäni. Suosittelen tuota paikkaa kyllä kaikille, nam nam!

LAAVAKIVIGRILLATTUA HÄRÄN SISÄFILETTÄ, KATKARAPUSALAATTIA JA FRITEERATTUA PERUNAA & TALON PIPPURIPIHVI, KASVISPAISTOSTA JA KERMAPERUNAA (Cityshopparilla kaksi pääruokaa yhden hinnalla, vink vink ;))
LAAVAKIVIGRILLATTUA HÄRÄN SISÄFILETTÄ, KATKARAPUSALAATTIA JA FRITEERATTUA PERUNAA & TALON PIPPURIPIHVI, KASVISPAISTOSTA JA KERMAPERUNAA
(Cityshopparilla kaksi pääruokaa yhden hinnalla, vink vink ;))

Meillä oli pöytä varattuna puoli neljäksi ja oltiin jo neljältä syöty ja ulkona! Tehokasta etten sanoisi. Huomaa, että oli kaksi pienen lapsen vanhempaa liikenteessä kun on totuttu hotkimaan että saa itsekin syötyä jotakin. Meillä kun ruokailut kotona meinaa olla sitä, että poika vaatimalla vaatii aina mun ruoat ja itse saan ahmia että saan jotain suuhuni. Ei nyt onneksi aina mutta usein ja ei sitä huutoakaan jaksa kokoajan kuunnella ;).

Jukkapoika oli keikalla Hansassa.
Jukkapoika oli keikalla Hansassa.

Ruoan jälkeen lähdettiin sulattelemaan sitä rennolle haahuilulle keskustaan ja kauppakeskus Hansassa kuunneltiin hetki siellä keikalla ollutta Jukkapoikaa. Olen parikin keikkaa häneltä nähnyt kesäfestareilla ja sinne sopii vallan hyvin mutta tuo kauppakeskusympäristö oli ehkä hiukan hassu. Hyviä biisejä silti, tykkään :). Oon kuunnellut Jukkapojan erinäisiä kokoonpanoja jo yli kymmenen vuotta.. Oon vanha! Apua. Käytiin myös hipelöimässä urheiluvaatteita ja tuijottamassa kenkiä. Kuten oon joskus ennenkin maininnut mä oon tosi hitaasti muotiin lämpiävä jossei oo sitä mun ominta tyyliäni mutta tänä vuonna muotiin pongahtaneet Nike freet kelpaisi mun jalkaan kyllä helposti. Kuten myös kauppojen ikkunoissa näkyvät ihanat mustavalkoraidalliset vaatteet. Nekin kun on olleet mun tyylissä iät ja ajat jo mukana. Ihanaa rentoa, mukavaa ja yksinkertaista. Tykkään!

kotimatkan kauppareissusta tarttui mukaan ehkä tämän vuoden koomisin yhdistelmä tuotteita. Granaattiomena ja kissanhiekkaa.
kotimatkan kauppareissusta tarttui mukaan ehkä tämän vuoden koomisin yhdistelmä tuotteita. Granaattiomena ja kissanhiekkaa.

Kotonakin saatiin vielä hengailla kahdestaan hetken aikaa ennenkuin kyläilijä saapui kotiin ja minä käytin ajan hyödykseni ja kokkailin huomisen ruoan. Kaalilaatikkoa kvinoalla. Laittelen postausta tulemaan ensi viikolla jos koen julkaisemisen arvoiseksi reseptini ;). Se selviää huomenna. Sain myös uuden puhelimen! Ootte varmaan huomanneet, että mun kännykällä napsimat kuvat on toisinaan sameita ja epäselviä. Mun puhelimen kamera oli mennyt jo niin heikoksi ettei sillä oikein saanut mitään aikaiseksi ja puhelin muutenkin alkoi niin hidas että vaihto oli paikallaan ja tämä ilta meneekin uuteen Samsung S4 miniini tutustuessa :).

Huomenna on tämän viikon pitkiksen vuoro ja aikomuksena on juosta noin 20 kilometrin lenkki fiiliksen mukaan. On tällä viikolla jääneet lenkit aiottua vähemmiksi alkuviikon jumissa olevien, särkevien jalkojen vuoksi mutta nyt tunnen taas olevani kunnossa jee! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille.