Parasta just nyt!

On nämä ihanat syysilmat kun aurinko paistaa, on lämmin mutta raikasta ja vitsi noita värejä mitä luonnossa on nyt!

Parasta just nyt on myös aamujuoksut joita oon saanut juosta jo kahtena aamuna putkeen. Eilen kaverin kanssa ihanassa Ruissalossa ja tänään Liljan nukkuessa rattaissa vähän reippaampi ja lyhyempi lenkki. En oikeastaan keksi parempaa aloitusta päivälle kuin kaurapuuron, kahvikupin ja juoksulenkin :)

Parasta just nyt on kun saan olla vielä kotona lasten kanssa ja vaikka välillä on päiviä jolloin tekisi mieli muuttaa jonnekin toiselle puolelle maapalloa niin useammin on onneksi niitä päiviä kun asiat sujuu ilman maailmansotia.

Parasta just nyt on että mä sain eilen sähköpostia joka kertoi, että pääsen osallistumaan netissä tapahtuvaan juoksuvalmennukseen ja odotan sitä jo innolla :). Apu ensi vuoden enkkahaaveille on tarpeen! 😊

Parasta just nyt on päikkärit meidän pikkuneidin vieressä. Koska liikuntaa ja lepo kulkee käsi kädessä ;). Ihanaa maanantaita just sulle!

Syksyn tuntua <3

Postauksen kuvissa näkyvät rattaat saatu Jollyroomilta testiin. 

Mulle tuli pari päivää sitten Facebookissa feediin muisto parin vuoden takaa ja silloin ollaan oltu rannalla uimassa vielä ja muistan sen päivän! Oli ihan hillittömän kuuma ja viihdyttiin vedessä koko tuon reissun ajan. Tällä viikolla on eletty jo hieman kylmemmissä olosuhteissa!

Mutta ei mua ainakaan haittaa pätkääkään sillä mä oon aina ollut syysihmisiä. Musta on ihanaa kun illat pimenee, saa kaivaa villasukat jalkaan ja (yrittää pysyä hereillä) katsoa illalla lasten mentyä nukkumaan telkkaria hämärässä.

Syksyssä parasta on myös kellastuvat lehdet, raikas ilma ja ihanat ulkoilusäät. Juoksukin kulkee syksyllä aina paremmin kun ilma on kosteampaa ja helle ei hiosta. Ainiin ja onhan meillä syksyllä myös kaksi synttärisankaria perheessä!

Matkarattaat testissä. Niistä lisää ensi viikolla.

Syksyllä on ihanaa kun saa pukea taas lämmintä ja pehmoista päälle. Tekee mieli kaivaa muhkeat kaulaliinat kaapista, etsiä sormikkaat laatikosta ja pukea se lempparein takki päälle ja painua pihalle. Esikoista ei pieni tai isokaan sade ulkoillessa haittaa kun on varusteet kohdallaan ja puistossa me ollaankin melkein säällä kuin säällä.

Moweo lite- matkarattaat.

Nyt mulla alkaa myös viimeinen syksy kotiäitinä sillä vuoden päästä toivottavasti aloitan opiskelut. Jos en pääse kouluun niin palaan töihin. Nyt pitää siis nauttia tästä viimeisestä ”vapaasta” syksystä täysin siemauksin <3