Palautumista pyöräillen ja puuhaillen.

Pian jo viikko puolimaratonista ja täällä on touhuttu aktiivisesti jokapäivä jotain kivaa perheen kesken kun mieskin lomailee! 😊

Palautuminen kovan sykkeen juoksusta sujui yllättävän nopeasti. Sunnuntaina sain muutaman aika ilkeän vatsalihaskrampin ja maanantaina oli reidet kuin puupökkelöt mutta siihen se oikeastaan jäi pientä kankeutta lukuunottamatta. Maanantaina käytiin koko perheen voimin aamulenkillä niin että esikoinen pyöräili itse ja isi pääsääntöisesti hölkkäili vieressä kun minä koitin niillä pökkelöilläni päästä eteenpäin rattaita työntäen :D. Tuo 7km lenkki kuitenkin sai jalat hyvin auki.

Tiistaina vietettiin aamupäivä mehukattimaailmassa Liljan  vauvakaverien (ja tietysti äitien)  kesken  ja iltapäivällä kävin ostamassa meille pyörään peräkärryn jolla saa lapsia kuskattua! Oon tosi pitkään sellaista jo meille halunnut ja nyt kun Lilja on jo sen ikäinen että uskaltaa kuskata niin tartuin XXL:n tarjoukseen. Keskiviikkona käytiin ekalla pyörälenkillä ja kyllä se kuntoilusta käy kun vaihteettomalla pyörällä tuota vetää :D.. Esikoinen sanoi jälkikäteen että oli hiukan tylsää olla kyydissä mutta pian hän jo onneksi jaksaa itsekin polkea pidempiä matkoja niin Lilja saa kärryn vain itselleen.

Eilen kävin juoksemassa kympin lenkin ja juoksutuntuma oli tosi hyvä ja sykkeetkin ihan normaalit joten nyt sitten jatketaan treenejä ja yritetään kohottaa kuntoa pikkuhiljaa siihen missä se oli ennen ja enemmänkin :). Kehityskohteena nyt ainakin syvät vatsalihakset jotka vielä kaipaa vahvistusta sekä lisää vauhtia juoksuun vahvemmilla reisillä ja pakaroilla.

Huomenna me lähdetään piknikristeilylle viettämään päivää. Tuleekohan tästä meidän perinne käydä Ruisrock – lauantaina laivalla kun jo toista kertaa niin käy :D.. Ei sinne festareille kun meinaa olla mahdollisuuksia päästä kun liput myydään loppuun aina niin aikaisin. (Enkä kyllä ois tänä vuonna vielä halunnut mennäkään koska lyhyt napanuora. Heh.)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 😊