Ne viimeiset kierrokset kotitalon edessä. Niinkun edestakaisin.

Voinko heittää reteästi ilmaan väittämän että jokainen juoksija on joskus tehnyt näin? Kun lenkki on lopuillaan ja kello/juoksusovellus jne näyttää että seuraava  kilometri olisi täyttymässä ihan juuri parin sadan metrin päästä mutta kotiin on enää muutamia metrejä. Kuinka moni teistä myöntää että on suhannut kotikatuaan edestakaisin jotta saa kilometrit täyteen? 😀 Mä täällä nostan kättä sillä teen tätä melkein jokaisen lenkin päätteeksi ja vaikka ei pitäisi miettiä mitä muut ajattelee niin en voi olla miettimättä näin keskustassa asuvana että mitähän noi naapuritalon asukkaat miettii kun toi muija sahaa edestakaisin tota kotitalonsa edustaa neljä kertaa viikossa 😂. Tai omat naapurit kun me miehen kanssa vuorotellen juostaan tuolla takapihalla ympyrää lenkkivaatteet päällä 😂.

Viimeksi tein niin tänään kun viikon pitkiksen päätteeksi huomasin että 18kilometriä tulee ihan juuri täyteen ja pakko oli taas vähän mennä edestakaisin. En vaan yhtään tykkää jos jää ”rikkonainen” luku dataan ylös. Myöntääkö joku muu tekevänsä tätä? 😀

Tämä viikko on ollut varsin onnistunut treenien kannalta kun olen ottanut mukaan pari vaunujuoksua ja juossut ne palauttavina lyhyinä lenkkeinä. Lisäksi keskiviikkona kävin tekemässä ensimmäisen vauhtikestävyystreenin kun juoksin 3x2km kiihtyvällä vauhdilla plus alku ja loppuverkat ja olin lenkin jälkeen aivan innoissani kun sai juosta välillä kovaakin. Tänään lähdin jo yhdeksältä viikon pitkikselle ja mukavasti sykepohjaisesti sainkin mittariin sen 18km ja lenkki oli kevyt lukuunottamatta 15km kohdalla tuntuvaa hassua kipua oikean jalan varpaissa mikä ei kylläkään kestänyt pitkään onneksi! Aika kivuitta olen saanut juosta koko talven mutta pitää oppia sietämään pientä kolotusta sillä maratonilla elokuussa sitä varmasti on luvassa taas ja henkistä kanttia tullaan vaatimaan. 😎

Huomenna pääsen taas esikoisen mukaan nallepainiin joka on kyllä ehkä enemmän treeniä vanhemmalle kun siellä kyykätään ja temppuillaan ja hipataan lapsen kanssa mutta juua tosi hauskaa ja tehokasta! 😊 kivaa vaihtelua kotijumpalle!

Oikein hyvää viikonloppua sinne! 😊

Heinäkuussa…

Mihin tämä aika vaan menee! Ylihuomenna alkaa jo elokuu ja musta tuntuu että kesä on mennyt taas ihan ohi hujauksessa. Ollaan kyllä heinäkuussa vietetty tosi paljon aikaa perheenä kun mies on lomaillut ja vastapainoksi myös molemmat päästy omille menoille vapaammin :). Ajattelinkin listata tähän meidän heinäkuun hitit mitä on touhuttu.

Turku on kesäkaupunkina mahtava sillä tapahtumia on joka viikonloppu ja useita samaan aikaan. Pari viikkoa sitten olin flunssassa mutta käytiin silti parina päivänä pyörimässä Tall ship raceissa ihastelemassa laivoja ja mm. kuuntelemassa Chisun keikkaa lasten kanssa.

Heinäkuussa mulla myös lähti hiuksia noin kaksi kiloa kun tuntia ennen kampaajalle menoa päätin vähän repäistä. Sinne jäi lattialle 15cm ja ohennukset päälle ja kotiin lähti kevytpäinen nainen. Täytyy kyl myöntää että jälkikäteen meinasi pari kertaa tulla itku mutta nyt olen alkanut tykätä tästä itsekin.

Heinäkuussa saatiin vihdoin aikaiseksi tehtyä kesäretki Vepsään saareen jossa meillä vierähti päivä tosi nopeasti! Oli ehkä koko kesän lämpimin päivä ja uimaranta oli todellakin place to be! Metsäteillä kävely oli myös mukavan virkistävää tälläiselle kaupunkilaisrouvalle.

Heinäkuussa ollaan myös käyty paljon leikkipuistoissa, tavattu ystäviä ja mitä vielä!

Flunssan jälkeen olen päässyt taas juoksun makuun ja tämä heinäkuun viimeinen kokonainen viikko on ollut hyvin onnistunut treeniviikko. Kolme lenkkiä yksin ja yksi koko perheen voimin. Vauhtikestävyyttä ja peruskuntoa sulassa sovussa ja hyvällä fiiliksellä. Tänään aamun oli niin mieletön flow päällä että mielessä kävi jo että pitäiskö maraton juosta tässä joskus? #runnershigh

Mitä sun heinäkuun aikana on tapahtunut?