Ruisrääkki 2017, pandana maaliin! 😊

Huh heijaa mikä juoksu eilen! Tytön kuume onneksi laski joten uskalsin lähteä juoksemaan ja onneksi lähdin.

Lauantain aamupäivä meni perheen kanssa puistossa touhutessa ja lounaan jälkeen mies alkoi nukuttaa lapsia unille ja mä hyppäsin pyörän selkään ja lähdin kohti Ruissaloa ja bussikuljetusta alueelle. Sinnepäin ajaessani mietin lähinnä koko matkan että miksei mua jännitä, mitä nyt tapahtuu ja että olenpa väsynyt :D. Bussimatkalla jännitys alkoi kuitenkin nostaa päätään ja tapahtuma – alueella olin noin tuntia ennen lähtöä.

Hetken kiertelin alueella, söin banaanin ja mietin lähteäkö juoksemaan t-paidassa vai pitkällä paidalla. Oli sen verran kylmä että päädyin pitkään paitaan mikä oli ihan oikea ratkaisu kun reitillä satoi parikin kertaa vettä aikalailla niin pysyin lämpimänä.

Sitten vein varusteet säilöön ja lähdin rantaan päin vähän lämppäilemään. Oli jotenkin tosi outoa olla yksin mutta en bongannut tuttuja kuin vasta juuri ennen lähtöä. Hölkkäilin rauhassa noin kilometrin ja pompin erilaisia juhlaliikkeitä kunnes jalat tuntuivat hyville tai sitten suuntasin vessajonon kautta odottamaan juoksun alkua.

Noin kymmenen minuuttia ennen lähtöä tein vasta päätökseni mahdollisen loppuajan tavoittelusta ja päätin lähteä seuraamaan 1,50 jänisten matkaa. Kannatti luottaa intuitioon sillä jaksoin yllättävän kivuttomasti juosta jänisten mukana noin 13 kilometriä jolloin putosin kyydistä enkä ihan enää kiinni heitä saanut vaikka näköetäisyyden pystyin pitämään lähes koko loppumatkan. Kovimmat hetket itselleni olivat Kuuvan kierroksen hiekkatiellä kulkeva osuus jolloin tuntui että jalat ei enää ole omani vaan ne ikäänkuin leijuivat :D. Onneksi se meni nopeasti ohi ja sain jälleen kerran viimeisellä kilometrillä otettua hyvän loppukirin ja maaliin juoksin aivan karkulaisjänisten perässä aikaan 1,50,07 😁. Olen todella tyytyväinen loppuaikaani kun viimeaikoina treenit on olleet niin rikkonaisia.

Pandana maaliin. Mokomat ripsarit joiden piti kestää 38 asteista vettä. Ei kai taivaalta niin kuumaa tule? 😁

Maalissa sain mitalin kaulaan halausten kera ja ruokahuollon kautta kävin vaihtamassa vaatteet ja kävin ostamassa kahvia joka lämmitti ihanasti! Sitten hyppäsin bussiin ja matka kotiin sujuikin vielä pyörällä yllättävän kevyesti vaikka pohkeet olikin aika puisen tuntuiset! 😊

Tässä oli nyt tämän vuoden puolikkaat ja ensi vuodelle onkin sitten tavoitteet selvät, ennätysjahtiin ;). Vielä olisi yksi erilainen kisa edessä parin viikon päästä. Kiitos Juoksuajalle taas hyvin toimivista tapahtumista ja hienosta kisakaudesta! 😊 ensi vuonna tavataan taas!

Yksi yö puolimaratoniin. Laskin aivan itse äsken!

Ensin mä en oikein edes tajunnut koko viikolla että tämä on taas puolimaraton – viikko! En ole jännittänyt yhtään ja olo on ollut hiukan semmonen ”blaablaa ei kiinnosta” ja perinteiset kurkunkarhinnat ja ”yskät” on hiukan vaivanneet kerran päivässä. No nyt kun somessa on useassakin kanavassa näkynyt kuvia huomisen Ruissalojuoksuista niin jännitys on alkanut hiipiä ja nyt tätä kirjoittaessa tuntuu sydän ottavan vähän ekstralyöntejä ja vatsaa kipristää :D. Jännä.

Viimeistelyt on juostu kevyinä vaunujuoksuina.

Tämä viikko on mennyt muutenkin hurjaa vauhtia ja on ollut paljon kaikenlaista joten viimeistelyt ei ole olleet mitä parhaimmat mutta näillä mennään ;).. Miehelle eilen totesin taas että kunhan olen maalissa 17.20 kun lähtö on 14.20 niin olen varsin tyytyväinen 😌..

Meidän pienin sai eilen neuvolassa kolme rokotusta ja niistä nousi viime yönä kuume joten tämä päivä hellitään potilasta ja lepäillään itse samalla niin onpahan huomenna ainakin levänneet jalat :D. Tänään haen myös numeroni jossain vaiheessa ja ehkä viimeistään silloin iskee se todellinen kisafiilis! 😊

Nyt halimaan pientä potilasta <3