Ne viimeiset kierrokset kotitalon edessä. Niinkun edestakaisin.

Voinko heittää reteästi ilmaan väittämän että jokainen juoksija on joskus tehnyt näin? Kun lenkki on lopuillaan ja kello/juoksusovellus jne näyttää että seuraava  kilometri olisi täyttymässä ihan juuri parin sadan metrin päästä mutta kotiin on enää muutamia metrejä. Kuinka moni teistä myöntää että on suhannut kotikatuaan edestakaisin jotta saa kilometrit täyteen? 😀 Mä täällä nostan kättä sillä teen tätä melkein jokaisen lenkin päätteeksi ja vaikka ei pitäisi miettiä mitä muut ajattelee niin en voi olla miettimättä näin keskustassa asuvana että mitähän noi naapuritalon asukkaat miettii kun toi muija sahaa edestakaisin tota kotitalonsa edustaa neljä kertaa viikossa 😂. Tai omat naapurit kun me miehen kanssa vuorotellen juostaan tuolla takapihalla ympyrää lenkkivaatteet päällä 😂.

Viimeksi tein niin tänään kun viikon pitkiksen päätteeksi huomasin että 18kilometriä tulee ihan juuri täyteen ja pakko oli taas vähän mennä edestakaisin. En vaan yhtään tykkää jos jää ”rikkonainen” luku dataan ylös. Myöntääkö joku muu tekevänsä tätä? 😀

Tämä viikko on ollut varsin onnistunut treenien kannalta kun olen ottanut mukaan pari vaunujuoksua ja juossut ne palauttavina lyhyinä lenkkeinä. Lisäksi keskiviikkona kävin tekemässä ensimmäisen vauhtikestävyystreenin kun juoksin 3x2km kiihtyvällä vauhdilla plus alku ja loppuverkat ja olin lenkin jälkeen aivan innoissani kun sai juosta välillä kovaakin. Tänään lähdin jo yhdeksältä viikon pitkikselle ja mukavasti sykepohjaisesti sainkin mittariin sen 18km ja lenkki oli kevyt lukuunottamatta 15km kohdalla tuntuvaa hassua kipua oikean jalan varpaissa mikä ei kylläkään kestänyt pitkään onneksi! Aika kivuitta olen saanut juosta koko talven mutta pitää oppia sietämään pientä kolotusta sillä maratonilla elokuussa sitä varmasti on luvassa taas ja henkistä kanttia tullaan vaatimaan. 😎

Huomenna pääsen taas esikoisen mukaan nallepainiin joka on kyllä ehkä enemmän treeniä vanhemmalle kun siellä kyykätään ja temppuillaan ja hipataan lapsen kanssa mutta juua tosi hauskaa ja tehokasta! 😊 kivaa vaihtelua kotijumpalle!

Oikein hyvää viikonloppua sinne! 😊

Ensimmäinen blogilenkki takana!

Viime viikolla sain idean lenkillä että taidanpa alkaa järjestämään yhteislenkkejä täällä Turussa sillä pitkät hitaat lenkit on kuitenkin aina toisinaan vähän yksinäisiä vaikka musa korvissa soikin. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja laitoin Instaan ja mun blogin Facebook-sivuille ilmoituksen että lenkkiseuraa kaivataan!

Tänään oli ensimmäisen yhteislenkin aika ja vaikka osallistujia oli vain kaksi niin seura oli hyvää! 😊 Juoksimme Turkua kierrellen 15,5km mukavaan tahtiin ja täytyy sanoa että matka meni lähes huomaamatta.

Tilannekuvaa lenkiltä.

Kyllä se vaan tarvii taas todeta että yhdessä juoksu kyllä päihittää yksin menemisen. Varsinkin kun tarkoitus on saada alle kilometrejä!

Lenkin jälkeen hipsuttelin vielä kotiin puolisen kilometriä ja nyt suihkun ja lounaan jälkeen onkin mukava lepäillä hetki ennen iltapäivän ulkoilua perheen kanssa. Meidän esikoinen oppi eilen luistelemaan ja olen niin ylpeä! 😊 Onneksi löytyy tästä ihan kodin läheltä kenttä niin on kiva käydä harjoittelemassa.

Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne ja seuraava yhteislenkki olisi ajatuksissa muutaman viikon päästä! Laittelen sitten tuonne blogin Instaan (@kristamblogi) taas infoa! 😊