Ensimmäinen blogilenkki takana!

Viime viikolla sain idean lenkillä että taidanpa alkaa järjestämään yhteislenkkejä täällä Turussa sillä pitkät hitaat lenkit on kuitenkin aina toisinaan vähän yksinäisiä vaikka musa korvissa soikin. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja laitoin Instaan ja mun blogin Facebook-sivuille ilmoituksen että lenkkiseuraa kaivataan!

Tänään oli ensimmäisen yhteislenkin aika ja vaikka osallistujia oli vain kaksi niin seura oli hyvää! 😊 Juoksimme Turkua kierrellen 15,5km mukavaan tahtiin ja täytyy sanoa että matka meni lähes huomaamatta.

Tilannekuvaa lenkiltä.

Kyllä se vaan tarvii taas todeta että yhdessä juoksu kyllä päihittää yksin menemisen. Varsinkin kun tarkoitus on saada alle kilometrejä!

Lenkin jälkeen hipsuttelin vielä kotiin puolisen kilometriä ja nyt suihkun ja lounaan jälkeen onkin mukava lepäillä hetki ennen iltapäivän ulkoilua perheen kanssa. Meidän esikoinen oppi eilen luistelemaan ja olen niin ylpeä! 😊 Onneksi löytyy tästä ihan kodin läheltä kenttä niin on kiva käydä harjoittelemassa.

Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne ja seuraava yhteislenkki olisi ajatuksissa muutaman viikon päästä! Laittelen sitten tuonne blogin Instaan (@kristamblogi) taas infoa! 😊

Hitaasti juoksemisen taito eli treenikuulumisia!

Jouluviikko on jo ihan nurkan takana ja meillä ollaan melkolailla valmiina ainakin lahjojen osalta :). Tänään olisi tarkoitus tehdä bataattilaatikko valmiiksi ja viettää piparitalkoot lasten kanssa 😂. Miehellä alkoi jo joululoma joten pitkä ja raskas syksy on nyt voitettu hurraa ja seuraavat pari viikkoa on rennompaa elämää luvassa.

Treenit sujuu omalla painollaan ja tässä kuluneen valmennuksen aikana olen ihan tosissaan joutunut opettelemaan mm. juoksemaan hitaasti. Kuulostaa ehkä hitusen hupsulta mutta oon ennenkin maininnut että mun juoksutapa on ennen ollut mennä sillain kovaa ja tosi kovaa. Pitkiksetkin olen juossut lähes aina liian kovaa ja vaikka sekin on toiminut mulla ihan hyvin niin mielenkiintoista on nähdä kesällä mihin  se kunto rakentuu ohjelman myötä kun kerrankin elämässäni juoksen pk-kauden lenkkejä oikeasti kevyesti! 😊 ja tämä treenityyli alkaa nyt jo näkyä kunnossa! Syketasot on selvästi laskeneet, jaksan juosta paremmin ja askeltiheys on lähtenyt tihenemään eli ollaan selvästi oikealla polulla! 😊

Tänään starttasin aamulla kevyelle hölkälle noin 9.30 aamulla ja kotona olin tunti ja 30 minuuttia myöhemmin 14 kilometriä juosseena rentoutuneena naisena. Hölkkä sujui tosi rennosti ja kevyesti. Keskisyke oli reilusti peruskestävyyden puolella eli vihdoin nämä hitaat pitkikset alkaa sujua! Vaikka täytyy myöntää että jossain kohtaa meinasi olla vähän tylsää :D. Onneksi oli musiikkia mukana :).

Harjoitus siis tekee mestarin myös toivottavasti tässä ja pian nämä hitaat pitkikset onkin jo tosi kivoja eikä yhtään tylsiä :D.