Heiiii! Täsä mää ole!😊

Moikka! Pitkästä aikaa. Pahoittelen että blogi on jäänyt tosi taka-alalle viime aikoina. Syy on tietenkin aiemminkin mainitsemani esivalintakokeet jotka ovat viimein huomenna aamulla. Mitä sulle kuuluu?

Itse olen käyttänyt jokapäiväisen ”vapaahetkeni” eli lasten päiväuniajan lukemiseen ja tällä hetkellä tuntuu että tekstit pursuaa jo korvista ja nenästä enkä usko että voisin enää tehdä enempää kokeen eteen. Viime vuoteen verrattuna olen kuitenkin lukenut aivan älyttömästi enemmän ja silloinkin pääsin niiin lähelle fysioterapeutin pääsykokeisiin pääsyä että uskon että nyt mulla on ihan ok mahdollisuudet! 😊 Senhän saakin tietää tosin vasta viikkoa ennen mahdollisia pääsykokeita joten ei tämä lukeminen tähän lopu todellakaan, aihe onneksi vaan vaihtuu mielenkiintoisemmaksi! 😊

Huomisen aamun kokeen jälkeen on kuitenkin kivoja juttuja loppuviikolle luvassa kun heti huomenna iltapäivällä on ensimmäinen Paavo Nurmi Marathonin yhteislenkki johon toivottavasti pääsen osallistumaan! 😊 Lenkki starttaa Turun Stockmannin edestä kello 18.00 ja sieltä kuulemma saa lenkin jälkeen jotain tuotekasseja ;).

Lauantaina olen lähdössä Helsinkiin päiväksi Lapsimessuille promoamaan Helsinki City running dayta ja erityisesti teemaan sopien Mini marathonia! 😊 En olekaan koskaan ollut tuollaisessa hommassa ja innolla jo odotan! 😊 Tuu moikkaamaan jos oot messuilemassa! 😊

Aika kuluu kyllä ihan liian nopeasti! Enää kuukausi puolikkaaseen ja neljä maratoniin. Ensi viikolla pitää keskittyä tekemään viimeisiä tehotreenejä vauhtikestävyyttä ajatellen ja alkaa sitten pikkuhiljaa kevennellä kohti HCR:ää. Mullahan oli tavoitteena yrittää juosta ennätys kyseisessä kisassa mutta en muistanut syksyllä että kevääseen kuuluu myös pääsykokeisiin pänttäys joten juoksu on ikävä kyllä vähän kärsinyt siitä. Sen tiedän että matka tulee menemään läpi mutta hieman on auki millä vauhdilla. :) Ennätysten aika kuitenkin on todennäköisesti myöhemmin ja se on ihan fine.

Jos oot kaipaillut kuulumisia niin instaan tulee tällä hetkellä päivitettyä enemmän : @kristamblogi :)! Ihania kevätpäiviä sinne ja ehkä nähdään lauantaina? :)

 

 

Viisi kuukautta maratoniin.

Bongasin tutun Instasta kuvan Ruissalosta jossa hän oli käynyt juoksemassa ja koska siellä jo sen verran sulaa niin lähdin tänään itsekin sinne viikon pitkälle lenkille. Viimeksi olen Ruissalossa juossut viime syksynä ja ai että se teki hyvää pitkästä aikaa päästä luonnon keskelle. Vaikka tänään oli aamulla pakkasta noin kymmenen niin tuuli oli onneksi melko leppoisa ja iiiihana auringonpaiste lämmitti juoksijan mieltä ja kehoa! 😊 Kotoa kotiin sain kerrytettyä 16 kilometrin verran lisää varmuutta tulevaan elokuiseen Paavo Nurmi maratoniin ja nautin jokaisesta askeleesta. Välillä verkkaisesti ja välillä kiihdytellen.

Tällä hetkellä viikon pitkiksen on tarkoitus olla 80-120 minuuttia ja sen rajoissa olen nyt parina viikkona juossut. Olen pyrkinyt pitämään lenkit mukavan kevyenä mutta tänään kyllä annoin loppua kohden vauhdin nousta Aurajoen rannalla kun kotiin oli enää pari kilometriä. Viisi kuukautta on vielä pitkä aika kehittää kuntoa ja kunhan saan pidettyä treenit ehjinä eikä vammoja tule niin uskon että viivalta starttaa 18.8 oikein hyvällä fiiliksellä oleva Krista. Kerrankin on tullut treenattua järkevästi ja lisättyä kilometrejä maltilla.

 Pahoittelen jo etukäteen että blogi tulee olemaan ehkä vieläkin hiljaisempi nyt tulevan kuukauden sillä mulla alkoi nyt vihdoin luku-urakka kohti pääsykokeita ja kaikki ylimääräinen aika tulisi viettää nenä kiinni pääsykoeteksteissä. Tämäkin. Halusin kuitenkin tulla kertomaan teille kuulumisia ja että täällä ollaan! 😊

Millä mallilla sun treenit kohti kevään ja kesän kisoja on? Mukavaa viikonloppua! 😊