Kevään ensimmäinen kisa tiedossa! 😊

Juoksijat (ainakin kisoissa käyvät)  ovat siitä veikeitä tyyppejä että niistä on kauhean kivaa miettiä jo koko tuleva vuosi valmiiksi ja myös itselleni tämä suunnitelu on tärkeää sillä mun tärkein motivaatio jaksaa juosta vuodesta toiseen myös pimeällä ja kylmällä on seuraavan kevään, kesän ja syksyn juoksukisat! Tietty! Talvella ne juoksijat tehdään ja kuntoa luodaan eikö vaan! 😊

Itselläni on ensi vuodelle aika selkeät tavoitteet joista todennäköisesti ensimmäinen on 19.5 juostava Helsinki city run eli puolimaraton ja mikäli treenikausi sujuu hyvin lähden ennätysjahtiin! 😊 Odotan päivää innolla! Tänä vuonnahan tapahtuma on suurempi kuin ikinä kun siellä juosta samana päivänä lasten minimaraton, viiden kilometrin juoksu, puolimaraton sekä vielä Helsinki city maraton ja uutuutena vielä maratonviesti!  😊 Aikamoinen juoksun superpäivä luvassa.

Pääsin mukaan myös tapahtuman street teamiin eli tulen varmasti tasaisesti hehkuttamaan ja kertomaan uutisia täällä blogissa ja muualla somessa kun niitä saan teille kertoa! 😊 Ihanan kutkuttavaa ja virkistävää puuhaa kotiäidin arkeen :).

Kivaa alkanutta viikkoa sulle! 😊 Mitkä on sun keinot jaksaa treenata läpi talven? 😁

Huhuu, kuka siellä?

Mun bloggauksen aloittamisesta tulee tällä viikolla kaksi vuotta. Kaksi vuotta olen  kirjoittanut  elämästämme ja ajatuksistani ylös. Bloggaus on kiva harrastus  ja tuonut mukanaan  uusia ihmisiä  elämääni ja olen kehittynyt  kirjoittajana haluamallani tavalla. Kirjoittaminen on luontevaa  ja jos osuu kohdalle väkisin kirjoittamisen fiilis niin en kirjoita. Vaikka aluksi kaksi vuotta sitten kirjoitin blogia lähinnä  itselleni  niin satunnaiset  kommentit sai aina  hymyn huulille ja olin innoissani että  ”hei blogiahan lukee joku!”.

Tuolloin aloittaessani mulla  ei ollut aavistustakaan mistään lukijamääristä taikka Google analyticsistä. Olin iloinen siitä,  että mulla oli muutama  rekisteröitynyt  lukija ja sain sillointällöin kommenttia postauksiini. Tässä kahden vuoden ajan olen vaihtanut  blogin nimeä ja aihealueita muutamankin kerran ja etsinyt  sitä sellaista ”my thing: iä” blogini kanssa  ja nyt kun  muutin blogeineni tänne FF:lle voin vihdoin sanoa olevani bloggaajana siinä  pisteessä mihin olen  salaa haaveillut aina pääseväni. Portaalissa ja reippaasti  omana  itsenäni. Vaikka pyrin kirjoittamaan  pääsääntöisesti  hyvällä meiningillä treeneistä ja elämästäni niin mua ei myöskään  pelota  kirjoittaa hiukan harmaampaa tekstiäkään :).

20131006_102206

Mun  mielestä nykyään kuitenkin  bloggauksen yksi tärkeimpiä asioita on kommentointi ja vuorovaikutus. Nykyään suorastaan  kaipaan  kommentteja ja ”tyhjille seinille kirjoittaminen” on tylsää ja syö motivaatiota koko hommasta ja ikävä kyllä pääsen nyt toteamaan että kommentointi on lakannut lähes  kokonaan osoitteen  vaihduttua.

Olenko  alkanut  kirjoittaa  huonommin, tylsemmin  vai  onko se siitä johtuvaa  etteivät postaukseni enää päivity  bloggerissa kirjoittavien lukulistaan? (saat senkin onnistumaan lisäämällä blogini nykyisen  osoitteen bloggerissa hallintapaneeliin kohtaan ” lisää lukuluetteloon”tjsp).

En lähde sen enempää arvailemaan mutta kertokaas mulle keitä teitä siellä ruudun toisella puolella on? Onko  siellä jo aiemmin  blogiani ennen  osoitteenmuutosta lukeneita? Kertokaa kehitysideoita, postaustoiveita ja antakaa  palautetta!  Mistä aiheista haluaisit lukea blogissani?