Tavoitteena Tukholman maraton.

Puhunkohan ihan puuta ja heinää jos sanon, että jokaisen enemmän ja tavoitteellisemmin juoksevan juoksutapahtumissa käyneen juoksijan haaveissa siintää jokin ulkomailla tapahtuva juoksukisa?

Omalla kohdallani ainakin voin sanoa näin olevan ja vaaleanpunaisten päiväunieni kohde ensimmäisestä juoksutapahtumakokemuksesta saakka on ollut tietysti Tukholman maraton! Olen googlannut, lukenut muiden kokemuksia ja unelmoinut siitä kuinka minäkin joku päivä vielä pääsen starttaamaan siellä tuhansien ja tuhansien  muiden juoksijoiden mukana ja pääsen kokemaan jotain uutta ja isoa harrastuksen tuomaa jännitystä.

Nyt se haave on askeleen lähempänä kuin ikinä sillä Maximin kanssa tekemäni yhteistyön myötä minulle aukeaa pääsy Tukholman maratonille 2016 ja voitte olla varmoja että ensi kevään aikana saatte lukea treeneistäni kohti tuota juoksua ja elää jännittyneitä hetkiä kanssani! Tässäpä siis ensimmäinen paljastus mun ensi vuoden kisakalenterista.

hpykok1
Jump jump

Mikä parasta, me päästään reissulle koko perhe sillä mies ja poika lähtee mukaan kannustamaan ja näin ollen saadaan viettää samalla myös pieni kesälomareissu yhdessä.

Oon ihan supertäpinöissä tästä mahdollisuudesta ja paljon on pyörinyt mielessä aikatavoitteet jne mutta niiden kanssa elelen vielä pohdiskellen, salainen haave kuitenkin on alittaa neljän tunnin raja mutta ennen kaikkea aion nauttia kisatunnelmasta täysin siemauksin! Ja nyt kun on ensi vuodelle selkeä tavoite niin jaksaa treenata läpi talven :).

Kivaa viikon jatkoa :)

 

Lue lisää ”Tavoitteena Tukholman maraton.”

Synttäriarvonta!

Huomenta! Täällä herättiin vuoden vanhempana mitä mentiin illalla nukkumaan  ja koska synttärit on mun lempipäiviä niin tänään laitetaan pitkästä aikaa arvonta käyntiin :).

Palkintona on huikea tuotesetti Maximin ja muita OrklaHealthin tuotteita jonka kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä. Paketista löytyy muunmuassa Maxim urheilujuomaa, proteiinipatukoita ( mukana myös uutuusherkku suoraan taivaasta, vadelmasuklaapatukka joka sisältää alle gramman sokeria), D- vitamiinia joka on erityisen tärkeää nyt pimenevään vuodenaikaan kun ei enää auringosta saada tarpeeksi luonnostaan, magnesiumia lihaksille ja monivitamiinia Vitanallejen muodossa jotka maistuvat ihan origiNalleille nallekarkeille nam! Juoksuopas on kiva lehti josta löytyy hyödyllistä tietoa mm. oikeilla sykealueilla treenaamisesta. Lisäksi paketista löytyy kaksi juomapulloa jollaisia meilläkin on aina mukana menossa ja toimii mainiosti tämän postauksen kirjoitushetkenäkin urheilujuoman tankkailuun Ruissalojuoksuja varten ;). Gerimax Extreme-energy on maksimissaan kuukauden kerrallaan käytettävä piristävä valmiste joka antaa lisäpotkua kiireisiin päiviin mm. guaranan avulla.

Voittajalle!
Voittajalle!

Täydellinen sporttipaketti siis syksyyn tukemaan treeniä ja potkimaan vastustuskykyä vahvemmaksi!

 

Arvonnan säännöt:

Yhden arvan saat jättämällä sähköpostiosoitteesi kommentilla.

Kaksi arpaa saat jättämällä sähköpostiosoitteesi  kommentilla sekä tykkäämällä blogini Facebook-sivusta.

kolme arpaa saat tykkäämällä Maxim Suomen Facebook – sivusta, blogini Facebook – sivusta ja jättämällä sähköpostiosoitteesi kommentilla :)

Muistathan laittaa kommentiin myös kuinka monella arvalla olet mukana :).

Arvonta on voimassa viikon tästä päivästä eteenpäin eli 26.9.2015 kello 23.59 saakka ja voittajalle ilmoittelen voitosta sunnuntaina 27.2015. Onnea arvontaan!