Heiiii! Täsä mää ole!😊

Moikka! Pitkästä aikaa. Pahoittelen että blogi on jäänyt tosi taka-alalle viime aikoina. Syy on tietenkin aiemminkin mainitsemani esivalintakokeet jotka ovat viimein huomenna aamulla. Mitä sulle kuuluu?

Itse olen käyttänyt jokapäiväisen ”vapaahetkeni” eli lasten päiväuniajan lukemiseen ja tällä hetkellä tuntuu että tekstit pursuaa jo korvista ja nenästä enkä usko että voisin enää tehdä enempää kokeen eteen. Viime vuoteen verrattuna olen kuitenkin lukenut aivan älyttömästi enemmän ja silloinkin pääsin niiin lähelle fysioterapeutin pääsykokeisiin pääsyä että uskon että nyt mulla on ihan ok mahdollisuudet! 😊 Senhän saakin tietää tosin vasta viikkoa ennen mahdollisia pääsykokeita joten ei tämä lukeminen tähän lopu todellakaan, aihe onneksi vaan vaihtuu mielenkiintoisemmaksi! 😊

Huomisen aamun kokeen jälkeen on kuitenkin kivoja juttuja loppuviikolle luvassa kun heti huomenna iltapäivällä on ensimmäinen Paavo Nurmi Marathonin yhteislenkki johon toivottavasti pääsen osallistumaan! 😊 Lenkki starttaa Turun Stockmannin edestä kello 18.00 ja sieltä kuulemma saa lenkin jälkeen jotain tuotekasseja ;).

Lauantaina olen lähdössä Helsinkiin päiväksi Lapsimessuille promoamaan Helsinki City running dayta ja erityisesti teemaan sopien Mini marathonia! 😊 En olekaan koskaan ollut tuollaisessa hommassa ja innolla jo odotan! 😊 Tuu moikkaamaan jos oot messuilemassa! 😊

Aika kuluu kyllä ihan liian nopeasti! Enää kuukausi puolikkaaseen ja neljä maratoniin. Ensi viikolla pitää keskittyä tekemään viimeisiä tehotreenejä vauhtikestävyyttä ajatellen ja alkaa sitten pikkuhiljaa kevennellä kohti HCR:ää. Mullahan oli tavoitteena yrittää juosta ennätys kyseisessä kisassa mutta en muistanut syksyllä että kevääseen kuuluu myös pääsykokeisiin pänttäys joten juoksu on ikävä kyllä vähän kärsinyt siitä. Sen tiedän että matka tulee menemään läpi mutta hieman on auki millä vauhdilla. :) Ennätysten aika kuitenkin on todennäköisesti myöhemmin ja se on ihan fine.

Jos oot kaipaillut kuulumisia niin instaan tulee tällä hetkellä päivitettyä enemmän : @kristamblogi :)! Ihania kevätpäiviä sinne ja ehkä nähdään lauantaina? :)