Kisakausi paketissa, sitten sitä kuntoa kohottamaan.

Tämän vuoden kisat on nyt City Survivorsin myötä paketissa ja on aika suunnata kohti peruskuntokautta ja tarttua kiinni niihin asioihin joiden kanssa on vielä tehtävää että tulevaisuuden tavoitteet puolimaratonilla ja maratonilla olisi mahdollista saavuttaa. Niistä mä tuun vielä kirjoittamaan teille tulevaisuudessa lisää varmasti.

Kulunut vuosi viime syksyn jälkeen on mennyt hirveän nopeasti. Tyttömme ehti jo täyttää vuoden ja minä huomasin tuossa pari kuukautta sitten vasta, että keho alkaa tuntua taas enemmän siltä ”omalta” keholta raskauden ja synnytyksen jälkeen. Vaikka juoksua on takana jo 11kk niin silti vasta pari kuukautta se on tuntunut vahvemmalta ja keskivartalo on ollut enemmän menossa mukana. Sanotaan, että raskaudesta palautuminen ottaa yhtä kauan kuin itse raskaus ja mulla meni tällä kertaa vielä kauemmin. Tärkeintä on kuitenkin tuntea olo hyväksi ja se edellä on tämä kulunut vuosi treenattu.

Heinäkuu startattiin Paavo Nurmi maratonilla puolikkaalla.

Paavo Nurmi Marathon oli ensimmäinen puolikas Liljan syntymän jälkeen ja siitä toivuttiin nopeasti ja aikaankin olin tosi tyytyväinen. Tuon reissun jälkeen treenaaminen jatkui omalla painollaan ”aina kun ehtii” ja en ole ottanut missään vaiheessa paineita että ”on pakko”. Se ei oikein toimi. Myös edelleen jatkuvat yöheräilyt ikävä kyllä verottaa jaksamista vaikka usein lenkki antaa enemmän virtaa mitä sitä oli sinne lähtiessä.

Ruissalojuoksut 2017.

Kauden toinen puolimaraton olikin ihan juuri Ruissalossa jossa paransin aikaa Paavolta niin 4,5 – minuuttia. Juoksu oli muutenkin hyvä ja siihen oli hyvä päättää tämä kausi puolikkaiden osalta :)

Viime lauantaina päästiin vielä kokeilemaan uutta kun oltiin City Survivors – kisassa viettämässä laatuaikaa yhdessä. (Lue edellinen postaus). Hyvän mielen kisa johon halutaan uudelleen.

Nyt on aika kuitenkin suunnata katse kohti loppusyksyä ja talvea. Instagrammiin ja blogin Facebook-sivulla jo asiaa väläytinkin mutta siis pääsin mukaan Takomo runnersien testiryhmään uudenlaisen valmennuksen osalta ja tulevan vuoden aikana tulen saamaan ihan ammattilaisten vinkkejä treeniini mikä on todella kaivattua muutosta ja odotan asiaa jo kovasti :) Blogissakin tämä muutos tulee varmasti näkymään kun pääsen kirjoittamaan treenifilliksiä! 😊

Onko sulla vielä kisoja jäljellä? 😁

Hello huhtikuu!

Aprillipäivät tuli ja meni. Meillä ei tänä vuonna huijattu mitenkään mutta facebookin feedi kyllä täyttyi tänäkin vuonna raskausuutisista joista peräti yksi taisi olla oikea. On se hurjaa, että on jo huhtikuu. Ihan kohta on jo kesä! :) Joskin mä rakastan kevättä kun aurinko alkaa lämmittää ja ja tiet on putsattu hiekoituksista ja on helpompi juosta ja kävellä. Eilen kyllä koin lenkillä kaksi ääripäätä kun seitsemän kilometrin lenkistä puolet oli niin kova vastatuuli ettei eteenpäin meinannut päästä ja puolet taas aurinko lämmitti selkää niin, että sain avata takkia ja tuli ihan kuuma :D. Mutta silti, kevät <3.

varjo
Möhömahajuoksijan varjoselfie.

Eilinen aamupäivä vietettiin shoppaillen kauppakeskus Skanssissa ja mukaan tarttui myös ensimmäiset housut vauvalle. Ihan tajutonta kuinka pieniä nuo vauvanvaatteet on!! Sitä on ihan ehtinyt unohtaa minkä kokoinen se vastasyntynyt onkaan. Odotan kyllä innolla rakenneultraa ja sitä, että mahdollisesti saadaan tietää kumpi meille tulee niin pääsee vauvanvaatekirppareita kiertämään :). Yhden talvihaalarinhan ostin jo monta viikkoa sitten Uffilta kun oli niin edullinen ja älyttömän söpö etten vaan voinut jättää sitä sinne mutta se on niin tyttömäinen että menee kyllä eteenpäin jos meille toinen poika tulee :).

<3Tämän päivän starttasin pitkästä aikaa Hannan kanssa yhteislenkillä. Edellisestä kerrasta on jo pitkä aika ja juteltavaa piisasikin puolentoista tunnin ajaksi ja varmaan olisi riittänyt toiselle samanlaiselle! Käveltiin reippaahkoa tahtia varmaan yhdeksän kilometriä ja meni kyllä hujauksessa, kyllä tuo juttuseura tekee ihmeitä. Iltapäivälle ei olekaan ihmeellisiä suunnitelmia, siivousta ja sen sellaista ja pian onkin jo viikonloppu paketissa. Tämä huhtikuu on siis startannut varsin kivasti, juoksua, kävelyä, kyykkyjä, shoppailua ja hyvää ruokaa. EI voi valittaa :). Eilisellä juoksulenkillä tuli muuten fiilisteltyä vuoden takaisia tunnelmia kun Masku maratonin puolikas oli ihan nurkan takana. Siellä tuli juostua puolimaran ennätys. Muutenkin alkaa kisakausi olla jo ihan nurkan takana ja tänä vuonna saakin osallistua niihin kannustajan ominaisuudessa :). Ensi vuonna sitten taas juostaan ;).

Miten sulla on huhtikuu lähtenyt käyntiin? Jouduitko ison aprillijekun uhriksi? ;) Alkaako siellä jo pian kisakausi kolkutella vai oletko kesäkisaaja? :) Ihanaa alkanutta huhtikuuta joka tapauksessa!