Kohti kevättä ja HOOCEEÄRRÄÄ!😊

Eli Helsinki City runia tietysti! 😊

Reilut kaksi kuukautta aikaa kevään ensimmäiseen puolimaratoniin ja hieman horroksessa vietetyn helmikuun jälkeen olen ajatuksissani asettanut itselleni uuden aikatavoitteen ja olen enemmän kuin tyytyväinen kaikki 1,50 alittaviin aikoihin. Jos menee kauemmin niin sitten menee mutta yritetään nyt tuota :).

Helmikuun treenit jäivät luvattoman vähäisiksi kaiken sairastelun ja pakkasten ravistellessa treenikalenterin uusiksi mutta maaliskuu on mahdollisuuksien kuu ja suunta on vain ulos-ja eteenpäin! 😊

Maaliskuussa sanotaan myös kevään alkavan ja näin se vaan on sillä tällä viikolla inhottava tolkuttoman kylmä ilma on alkanut helpottamaan ja meidän perheessä ollaan päästy taas arkirytmiin. Esikoinen on saanut taas käydä ulkoleikkikoulussa purkamassa valtavaa energiamääräänsä ja ollaan muutenkin päästy ulkoilemaan taas normaalisti. Mulle tulee helposti sellainen tosi väsynyt ja pöhöttynyt olo kun en liiku tarpeeksi ja helmikuussa tuo olo oli liian läsnä usein! Nyt olenkin nauttinut kun on päästy taas touhuamaan kaikenlaista ja ennen kaikkea urheilemaan! 😊

Aurajoessa :)

Juoksuohjelmassa alkaa nyt siis #vauhtikestävyyskausi ja tänään iltapäivällä kun mies saapuu kotiin on mulla edessä ohjelman eka vk-lenkki eli 3x2km jokaista osuutta vähän nopeuttaen plus tietysti alku – ja loppuverryttely. Hauskaa ja haastavaa pitää vauhti aluksi niin ettei kuolema korjaa heti 😂.

Olen kyllä odottanut tätä vauhtien lisäämistä jo kovasti vaikka elämäni ensimmäinen kunnolla tehty peruskuntokausi olikin opettavainen niin ihanaa päästä vähän kiduttamaan itseään pois mukavuusalueelta! Kaksi kuukautta kuulemma riittää mainiosti vauhtien kasvatukseen kun alla on oikeaoppinen peruskuntokausi mutta silti olen vähän epäileväinen nainen noiden aikatavoitteideni kanssa. Skeptinen Suomalainen vai miten se oli? 😉

No ei vaan. Ihanaa päästä taas treenaamaan ja kevät saa todellakin tulla! 😊 kuten myös #helsinkicityrunningday. Otetaan vastaan mitä saadaan! 😊

Joko on kevät?

– Kysyi esikoinen eilen illalla ja tänään aamulla. Hänen kohdallaan kevään suuri odotus johtuu siitä,  että olemme kertoneet että keväällä on vappu ja vappuna mennään tivoliin jossa pääsee ihan jokaiseen laitteeseen johon haluaa ja saa syödä niin ison hattaran kuin jaksaa.  Päivä jota on odotettu joulun jälkeen jo kovasti!

Tämän aamun vaunukävelyllä huomasin kyllä kevään saapumisen merkkejä. Asfaltteja oli putsattu hiekoituksista ja vaunut rullasivat kevyemmin kuin kertaakaan tänä vuonna. Lunta ei täällä meidän nurkilla enää ole juuri lainkaan vaan kuravaateshow on kovimmillaan juuri nyt.

Itse odotan kevättä jotta päästään nauttimaan auringosta. Ulos lähteminen on niiiiin paljon helpompaa kun aurinko paistaa, saa pukeutua jo vähän kevyemmin ja laittaa aurinkolasit silmille. Kun ihmiset on tyytyväisempiä ja tuntematonkin voi vastata hymyysi. Kevät on kyllä niin ihanaa uudelleen heräämisen aikaa pitkän synkkyyden jälkeen. Varsinkin tänä vuonna kun lumi on ollut niin vähäistä!

..

Odotan myös vappua ja toukokuuta yhdessä poikani kanssa sillä miehellä on toukokuussa ainakin jonkinlainen loma ja arki vähän kevenee. Viimeaikaiset yöheräämiset ovat olleet melkoisen kuluttavia. Kohti valoa ja pienempiä silmäpusseja :).