Flunssa ja viikko puolimaratoniin! Shiiiit!

Tämä viikko on ollut raskas. 

Kaksi flunssasta kiukkuista lasta joista toinen tekee vielä flunssan lisäksi hampaita. Lepohetkiä ei juurikaan ole ollut ja kun pahimman yli päästiin lasten osalta heräsin itse karmeaan kurkkukipuun ja nyt kolmantena päivänä tuosta on saatu kaveriksi vuolas nuha. Lienee sanomattakin selvää että juoksemaan en ole tällä viikolla liiemmin päässyt ja kaikki juhannuksen varaan laskettu toivo viime hetken onnistuneista treeneistä valui sormien välistä kun itse sain tämän kesäflunssan riesakseni. Sillä vain tyhmä treenaa flunssassa, niin se on.

Jokaisen juoksutapahtumaan ilmoittautuneen painajainen! Viikko kisaan jossa on tarkoitus päästää jalat vapaaksi ja juosta niin kovaa kuin sydän kestää mutta wohoo..  Miten mun käy nyt? Onhan tässä viikko vielä aikaa mutta voiko viikossa toipua täysin sitkeästä taudista? Nenäliinojen kulutus ei ole mitään vähäistä jos suoraan puhutaan.

Ehkä toivoa on päästä kuitenkin juoksemaan vaikka suunniteltu ”raastojuoksu”  saattaa jäädä välistä? Ehkä pääsen kuitenkin höntsäilemään ja nauttimaan kisatunnelmasta? Peruskunto kun on hyvä niin ei pieni tauko sitä heti lannista mutta lannistaako se vauhtikestävyyttä? Nyt saa heittää faktoja tiskiin! 😊

Mukavaa juhannusviikonloppua kaikille! 😊 Hukkumistilastot näyttää onneksi tänä vuonna pieniltä! 😊

Täydellinen viikonloppu.

Takana on ihan älyttömän hyvä viikonloppu, jopa melkein täydellisen tittelin saava! Voisiko ihanampaa olla aloittaa viikonlopun vietto yhdessä kuin suunnata koko porukalla yhdessä leikkipuistoon ja kotiin kävellessä kaikilla oli silminnähden hyvä mieli ja hymy herkässä?  Illan kruunasi vielä KERRANKIN maltillinen määrä irtsareita (olisikohan ollut ees 100 grammaa mikä riitti loistavasti :D) ja uusi mielitekoni Novellen Jasmiini+sinkki- vichy :D.

Lauantaina oli meidän kauppapäivä, minun salipäivä ja loppupäivä vietettiin taas auringossa ulkoillen ystävien kanssa ja illalla maistuikin uni aika hyvältä kun ei ollut koko päivänä ehtinyt juurikaan istua :).

Sunnuntaina sain herätä ihanaan äitienpäivä-toivotukseen kun poika innoissaan toi tekemänsä lahjan minulle sänkyyn ja sain mitä ihanimman poskipusun ja halauksen <3. Pojat myös leipoi heti aamusta mun toiveesta mansikkatorttua ja siitä tuli täydellistä! Sunnuntaikin piti sisällään yhdessä ulkoilua ja kävelyä joten happea on ainakin saatu tänä viikonloppuna. Eipä näillä keleillä oikein malta sisällä ollakaan vaikka kuumuus alkaa kieltämättä olla jo melko tukalaa masun kasvaessa. Onneksi mun tilaamat kesävaatteet tulee pian postissa ja toivottavasti en arvioinut kokoani ihan mönkään! :D

LeipojaE LeipojaEkakkuTäällä onkin siis saanut herkutella ihan olantakaa ja yli omien tarpeiden mutta eihän tuommoista kakkua nyt voi roskiinkaan heittää! Vielä olisi vähän tuhottavaa jäljellä illaksi. HUH!

Kävin onneksi tänään aamulla 45 minuuttia tekemässä aerobista salilla crosstrainerilla ja kuntopyörällä jottei ihan laiskistuisi herkuttelijaksi vaikka kyllä tuo mun suu vaan on aika perso makealle valitettavasti :D. Lisäksi tälle viikolle on kaikkea muutakin kivaa sovittuna ja yksi niistä on tänään iltapäivällä oleva kampaajakäynti jonka voitin Instagrammista eräästä kilpailusta! Minä joka en ikinä voita mitään! Niin siistiä! Haaveissa olisi saada roimasti vaaleamman ruskea kesälook mutta katsotaan minkänäköisenä sieltä illalla kotiin päästään :).

Ihanaa viikon jatkoa kaikille! :)