Palautumista pyöräillen ja puuhaillen.

Pian jo viikko puolimaratonista ja täällä on touhuttu aktiivisesti jokapäivä jotain kivaa perheen kesken kun mieskin lomailee! 😊

Palautuminen kovan sykkeen juoksusta sujui yllättävän nopeasti. Sunnuntaina sain muutaman aika ilkeän vatsalihaskrampin ja maanantaina oli reidet kuin puupökkelöt mutta siihen se oikeastaan jäi pientä kankeutta lukuunottamatta. Maanantaina käytiin koko perheen voimin aamulenkillä niin että esikoinen pyöräili itse ja isi pääsääntöisesti hölkkäili vieressä kun minä koitin niillä pökkelöilläni päästä eteenpäin rattaita työntäen :D. Tuo 7km lenkki kuitenkin sai jalat hyvin auki.

Tiistaina vietettiin aamupäivä mehukattimaailmassa Liljan  vauvakaverien (ja tietysti äitien)  kesken  ja iltapäivällä kävin ostamassa meille pyörään peräkärryn jolla saa lapsia kuskattua! Oon tosi pitkään sellaista jo meille halunnut ja nyt kun Lilja on jo sen ikäinen että uskaltaa kuskata niin tartuin XXL:n tarjoukseen. Keskiviikkona käytiin ekalla pyörälenkillä ja kyllä se kuntoilusta käy kun vaihteettomalla pyörällä tuota vetää :D.. Esikoinen sanoi jälkikäteen että oli hiukan tylsää olla kyydissä mutta pian hän jo onneksi jaksaa itsekin polkea pidempiä matkoja niin Lilja saa kärryn vain itselleen.

Eilen kävin juoksemassa kympin lenkin ja juoksutuntuma oli tosi hyvä ja sykkeetkin ihan normaalit joten nyt sitten jatketaan treenejä ja yritetään kohottaa kuntoa pikkuhiljaa siihen missä se oli ennen ja enemmänkin :). Kehityskohteena nyt ainakin syvät vatsalihakset jotka vielä kaipaa vahvistusta sekä lisää vauhtia juoksuun vahvemmilla reisillä ja pakaroilla.

Huomenna me lähdetään piknikristeilylle viettämään päivää. Tuleekohan tästä meidän perinne käydä Ruisrock – lauantaina laivalla kun jo toista kertaa niin käy :D.. Ei sinne festareille kun meinaa olla mahdollisuuksia päästä kun liput myydään loppuun aina niin aikaisin. (Enkä kyllä ois tänä vuonna vielä halunnut mennäkään koska lyhyt napanuora. Heh.)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 😊

Kisakolotuksia

Hiphei alle vuorokausi starttiin ja tänään se jännitys on iskenyt oikein kunnolla vatsanpohjaan! Sillain oikein jymähtänyt kiveksi ja tiedän että se poistuu sieltä vasta kun ollaan päästy matkaan huomenna kello 12.00 :). Mutta se on vain hyvää jännitystä!

Viikko sitten paniikki iski ja purin sitä tännekin sillä flunssa kietoi kätensä ympärilleni hyvin tiukasti. Luojan kiitos pahin meni ohi neljässä päivässä ja sen jälkeen olen saanut vielä niistellä muutamasti päivässä.

Maanantaina kävin juoksemassa kevyen vitosen lenkin ja sykkeet pysyi tosi hyvin alhaalla ja juoksu oli mukavaa. Fiilis lenkin jälkeen oli todella luottavainen ja suunnittelin jo innoissani keskiviikon viimeistelylenkkiä. No se ei mennyt ihan putkeen ja laitoinkin kaverilleni äkkiä viestiä että eikös se niin ole että surkea kenraali tarkoittaa onnistunutta esitystä? Toivon näin sillä keskiviikkona ei lenkillä mennyt kyllä mikään nappiin ja veikkaan että suurilta osin johtui mm. Siitä että olin ollut koko aamupäivän huonoilla kengillä liikkeellä ja jalat olivat väsyneet ja kipeät jo valmiiksi. Olin syönyt alle tunti ennen lähtöä lämpimän ruoan. Lähdin liikkeelle liian kovaa. Takana itsestäni riippumattomista syistä huonosti nukuttu yö. Ja mitä näitä nyt on!

Onko jollain muulla sellainen olo että aina ennen kisoja on vähön sellainen epävarma olo kropasta? Jokainen pieni kolotus meinaa jotain suurempaa?

Maha vihlaisee = vatsatauti!

Polvi napsahtaa= nyt se jalka hajoaa!

Aivastat = nyt iskee megaflunssa!

Jnejnejnejnejnejnejne..

Kuuluu asiaan ja tiedän sen itsekin ja silti oon ollut aivan hermoheikko koko viikon :D ah tätä jännittämisen ihanuutta!

Tänään haettiin numerolappu joten ei voi enää perua ;). Loppuilta ja huominen aamu tulee otettua toivottavasti aika rennosti ja valmistautuen. Vähän vielä venyttelyä, urheilujuoman tankkailua ja sit juostaan! 😊 Olen nyt myös päättänyt mennä ihan fiilispohjalta tämän kisan sillä kunto on vähän arvoitus. Ennätystä en kuitenkaan saavuta niin nyt on ”lupa” nautiskella juoksukisan tunnelmasta pitkästä aikaa! 😊 ihanaa! Ja nähdä juoksututtuja ja kavereita! Jee!