Instagram #bestnine2017

Pikkujoulut oli lauantaina ja ne oli mahtavat! Ruoka oli erittäin hyvää ja Antti Tuiskun lavaenergia ja esiintyminen vei kyllä ihan mennessään vaikka en koskaan mikään fani ole ollutkaan. Huippu ilta ja kotonakin olin hyvissä ajoin niin että sunnuntaina ei ollut pää kipeä :).

Huomasin eilen Instassa jollain tämän vuoden bestnine-kokoelman ja pitihän se itsekin napata heti ja tässä mun tämän vuoden suosituimmat kuvat! 😊 Hieman alkaa taas juoksu painottua enemmän kuvissa verrattuna viime vuoden vauvakuvapommiin.

Kuten näkyy sieltä löytyy peräti neljä kuvaa Paavo Nurmi maratonilta! 😊 Kaksi vasemmalta ylhäältä ja keskeltä sekä kaksi oikealta alhaalta ja keskeltä. Eikä ihme sillä olihan Paavo yksi tämän vuoden päätavoite ensimmäisenä puolimaratonina Liljan syntymän jälkeen ja fiilis siitä huikea! 😊 Keskellä on kuva Ruissalojuoksuista maalin jälkeen kun oli meikit poskilla ja hymy herkässä onnistumisen takia :).

Vasen alakulma on varmaan tammikuulta kun juoksin ekan kympin noiden meidän yhdistelmavaunujen kanssa lumessa. Juuri tänään asiaa mietin kun tuolla sohjossa juoksin  ja juoksurattaita työnsin että viime talvena oli hiukan enemmän haastetta kun oli nuo Briot! 😊 vaikka nytkin oli kyllä selvästi raskaampi juosta kun oli lunta ja loskaa vaikka renkaat isot onkin :). Vaatii taas tottumista jos lumi jää maahan tällä kertaa.

Kuvien joukossa näkyy myös lohduton kynttilämeri. Ehkä tämän vuoden kamalin päivä kun liian lähellä kotiamme tapahtui puukkohyökkäys jossa kuoli ja loukkaantui monia. Pelko liikkua ja olla kaupungilla oli pinnalla pitkään ja käy edelleen välillä ajatuksissa.

Ja viimeisenä mutta erittäin tärkeänä alarivin keskimmäinen kuva <3 Lilja oli tuossa varmaan 4kk ja voi miten ihana pallero. Nyt ei vauhti kesken lopu ellei juokse seinää päin ja maailma on avartunut valtavasti. Ihana kuva josta tuli niin hyvä mieli! 😊 Ihania kuvamuistoja!