Kehonkuuntelua ja ymmärrystä.

Moikka! Esivalintakokeesta selvitty viime viikolla ja tänään sähköpostiin ropsahti maili jossa oli omat pisteet joista olen äärimmäisen tyytyväinen. Uskoisin pääseväni ainakin sairaanhoitajan pääsykokeisiin jatkoon joten uudet pänttäykset on aloitettu! 😊 Onneksi nyt edes vähän enemmän alaan liittyvin artikkelein ja kiinnostavammin tekstein. Jännitystä kuitenkin  varsinaisiin pääsykokeisiin pääsemiseen jatkuu toukokuun loppupuolelle saakka kun lopulliset pisterajat julkaistaan. Varsinaista stressinsietokykyä tässä kyllä testataan!

Ja siitä aasinsilta otsikkoon. Tämän vuoden  piti olla mun se sellainen enkkavuosi. Kunnon piti olla just eikä melkein ja kilsavauhtien nousta noin minuutilla. No en mä muistanut noita suunnitellessani että mulla on muutakin elämää juoksun ohessa ;). Vitsi vitsi. En osannut ajatella kuinka raskaaksi käy myös keholle kun pää tekee enemmän töitä. Ja kun se pää tekee niitä töitä lähes kahden vuoden univelalla alkaa seuraukset näkyä myös kehossa ja sen jaksamisessa. Edelleen odotan aikaa kultaista kun saan nukkua enemmän kuin kolmen tunnin pätkiä jos niitäkään.

Vaikka olen joutunut vähentämään treenejä luku-urakan vuoksi jo jonkun verran niin silti keho on ollut vähän väsynyt. Lenkeillä sykkeet on olleet vähän liian korkeat ja lihaskuntoon ei ole löytynyt jaksamista. Juoksu – ohjelman noudattaminen on vaihtunut satunnaisiksi lenkeiksi pari kertaa viikossa kun ehtii ja se on ollut ihan ok koska syy on ollut kuitenkin hyvä. Nyt kuitenkin kun HCR ja kevään eka tavoite on jo toi lähellä kolmen ja puolen viikon päästä olen joutunut itselleni hyväksymään sen ajatuksen että en todellakaan lähde edes yrittämään sitä ennätystä mitä piti. Vaikka kirjoitin jo edellisessä postauksessa että näin käy niin tilanteen lopullinen myöntäminen on jotenkin kuitenkin ihan tylsää :D.

HCR 2015.

Olin viime lauantaina lapsimessuilla töissä mini maratonin standilla ja sain sieltä jonkun pöpön joka aiheutti sen että en ole tällä viikolla treenannut kertaakaan. Tarkoitus oli vetää viimeinen kovempi treeniviikko mutta koska sekin nyt meni penkin alle niin tein ehkä tämän kevään fiksuimman päätöksen ja vaihdoin tavoiteaikani 10 minuuttia hitaammaksi ja lähden juoksemaan kaverini kanssa Helsingin sightseeing-juoksua! 😊 Nyt kun päätös on tehty niin odotan tapahtumaa ihan eri tavalla innoissani sillä noilla enkkatavoitteilla en olisi paljoa  maisemia ehtinyt ihailla :).. Ja samalla tulee juostua hyvä pitkis ajatellen elokuun maratonia! 😊

Onko muita jotka ajattelee juoksua näin tunteella 😃❤️

Heiiii! Täsä mää ole!😊

Moikka! Pitkästä aikaa. Pahoittelen että blogi on jäänyt tosi taka-alalle viime aikoina. Syy on tietenkin aiemminkin mainitsemani esivalintakokeet jotka ovat viimein huomenna aamulla. Mitä sulle kuuluu?

Itse olen käyttänyt jokapäiväisen ”vapaahetkeni” eli lasten päiväuniajan lukemiseen ja tällä hetkellä tuntuu että tekstit pursuaa jo korvista ja nenästä enkä usko että voisin enää tehdä enempää kokeen eteen. Viime vuoteen verrattuna olen kuitenkin lukenut aivan älyttömästi enemmän ja silloinkin pääsin niiin lähelle fysioterapeutin pääsykokeisiin pääsyä että uskon että nyt mulla on ihan ok mahdollisuudet! 😊 Senhän saakin tietää tosin vasta viikkoa ennen mahdollisia pääsykokeita joten ei tämä lukeminen tähän lopu todellakaan, aihe onneksi vaan vaihtuu mielenkiintoisemmaksi! 😊

Huomisen aamun kokeen jälkeen on kuitenkin kivoja juttuja loppuviikolle luvassa kun heti huomenna iltapäivällä on ensimmäinen Paavo Nurmi Marathonin yhteislenkki johon toivottavasti pääsen osallistumaan! 😊 Lenkki starttaa Turun Stockmannin edestä kello 18.00 ja sieltä kuulemma saa lenkin jälkeen jotain tuotekasseja ;).

Lauantaina olen lähdössä Helsinkiin päiväksi Lapsimessuille promoamaan Helsinki City running dayta ja erityisesti teemaan sopien Mini marathonia! 😊 En olekaan koskaan ollut tuollaisessa hommassa ja innolla jo odotan! 😊 Tuu moikkaamaan jos oot messuilemassa! 😊

Aika kuluu kyllä ihan liian nopeasti! Enää kuukausi puolikkaaseen ja neljä maratoniin. Ensi viikolla pitää keskittyä tekemään viimeisiä tehotreenejä vauhtikestävyyttä ajatellen ja alkaa sitten pikkuhiljaa kevennellä kohti HCR:ää. Mullahan oli tavoitteena yrittää juosta ennätys kyseisessä kisassa mutta en muistanut syksyllä että kevääseen kuuluu myös pääsykokeisiin pänttäys joten juoksu on ikävä kyllä vähän kärsinyt siitä. Sen tiedän että matka tulee menemään läpi mutta hieman on auki millä vauhdilla. :) Ennätysten aika kuitenkin on todennäköisesti myöhemmin ja se on ihan fine.

Jos oot kaipaillut kuulumisia niin instaan tulee tällä hetkellä päivitettyä enemmän : @kristamblogi :)! Ihania kevätpäiviä sinne ja ehkä nähdään lauantaina? :)