Syksyn tuntua <3

Postauksen kuvissa näkyvät rattaat saatu Jollyroomilta testiin. 

Mulle tuli pari päivää sitten Facebookissa feediin muisto parin vuoden takaa ja silloin ollaan oltu rannalla uimassa vielä ja muistan sen päivän! Oli ihan hillittömän kuuma ja viihdyttiin vedessä koko tuon reissun ajan. Tällä viikolla on eletty jo hieman kylmemmissä olosuhteissa!

Mutta ei mua ainakaan haittaa pätkääkään sillä mä oon aina ollut syysihmisiä. Musta on ihanaa kun illat pimenee, saa kaivaa villasukat jalkaan ja (yrittää pysyä hereillä) katsoa illalla lasten mentyä nukkumaan telkkaria hämärässä.

Syksyssä parasta on myös kellastuvat lehdet, raikas ilma ja ihanat ulkoilusäät. Juoksukin kulkee syksyllä aina paremmin kun ilma on kosteampaa ja helle ei hiosta. Ainiin ja onhan meillä syksyllä myös kaksi synttärisankaria perheessä!

Matkarattaat testissä. Niistä lisää ensi viikolla.

Syksyllä on ihanaa kun saa pukea taas lämmintä ja pehmoista päälle. Tekee mieli kaivaa muhkeat kaulaliinat kaapista, etsiä sormikkaat laatikosta ja pukea se lempparein takki päälle ja painua pihalle. Esikoista ei pieni tai isokaan sade ulkoillessa haittaa kun on varusteet kohdallaan ja puistossa me ollaankin melkein säällä kuin säällä.

Moweo lite- matkarattaat.

Nyt mulla alkaa myös viimeinen syksy kotiäitinä sillä vuoden päästä toivottavasti aloitan opiskelut. Jos en pääse kouluun niin palaan töihin. Nyt pitää siis nauttia tästä viimeisestä ”vapaasta” syksystä täysin siemauksin <3