Se viimeinen. On aika sanoa hei hei ja hyvästi.

Moikka pitkästä aikaa. Tämän postauksen kirjoittamisen aloittaminen onkin ollut yllättävän vaikeaa vaikka ihan hyvillä mielin tämän teen ja tietoisella päätöksellä että elämän muut prioriteetit vie nyt enemmän aikaa ja kuin vahvistuksena myös fitfashionin sulkeutuminen tekee tämän lopulliseksi. Fitfashion siis lopetetaan ja osa blogeista siirtyy Terve.fi – sivustolle ja osan blogitiet tällä kanavalla loppuivat ja minä olen yksi heistä. Olin jo itsekin tosiaan päättänyt blogin lopettaa joten mitään sen kummempaa draamaa ei onneksi ole :D.

Bloggailua olenkin ehtinyt harrastamaan uaeamman vuoden. Jo keväästä 2013 ja vuosiin on mahtunut paljon kaikkea. Olen ehtinyt olla muutamassakin eri yhteisösssä, päässyt tapaamaan mahtavia ihmisiä ja tekemään mahtavia yhteistyökumppanien juttuja. Ehdin jo kerran lopettaa ja aloittaa uudelleen ja nyt kulunut vuosi on taas ollut melko hiipuvatahtista kirjoittelua.

Nyt olen kolmatta viikkoa päätoiminen fysioterapeutti – opiskelija enkä voisi olla enempää oikeassa paikassa <3. Olen päässyt opettelemaan uutta kieltä latinaa, olen saanut tutustua isoon joukkoon uusia ihnisiä ja saanut opetella kuinka minä opin oppimaan. Niin paljon kaikkea uutta kerrallaan ja vielä niin paljon kaikkea uutta tulossa matkan varrella.

 

Elämä on tässä ja nyt. Ruuhkavuosia, opiskelua,ihmissuhteita ja juoksun ja treenien johonkin väliin mahduttamista. Tasapainon löytämistä. Mutta tärkeintä on että tämä on se mitä mä nyt haluan ja mitä mä nyt osaan. Haluan sanoa siis kiitos kuluneista vuosista jotka te jotkut ootte viettäneet blogin ja mun mukana. Kiitos teille joihin olen saanut tutustua. Kiitos teille jotka olette käyneet kommentoimassa ja eläneet mukana. Kiitos.

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

4 vastausta artikkeliin “Se viimeinen. On aika sanoa hei hei ja hyvästi.”

  1. Kiitos vuosista kun jaksoit kirjoittaa. Olet mun juoksuidoli. Oltiin/ollaan samassa juoksuvalmennuksessa myös. Itsellä jäi nyt tavoitteet tällä erää saavuttamatta kun elämä yllätti ja mahassa kaksi vauvaa.
    Kaikkea hyvää sinulle!

    • Voi että <3 paljon onnea!:) Niitä juoksuja ehtii juosta sitten myöhemminkin, nauti raskaudesta ja vauvoista <3

  2. Voihan harmi! Vaikka ehdottomasti ymmärrän päätöksesi. Koulu, perhe, lapset ja kaikki muu on todellakin sitä ruuhka-aikaa ja tärkeintä on keskittyä itselle tärkeimpiin asioihin.

    Toivottavasti sinusta ”kuulee” vielä instan kautta :)

    • Kyllä varmasti pysyn siellä aktiivisena vieläkin :) kiitos sulle kun oot pysynyt matkassa ja ihanaa syksyä! :)

 13
Tykkää jutusta