Kun minä itseni ylitin ja Fysioterapeutti-opiskelijaksi pääsin!

En voi vieläkään uskoa tätä todeksi että mun pitkäaikainen haaveammatti on vihdoin toteutumassa. Koko kevään kestänyt luku-urakka ihan oikeasti kannatti ja mä onnistuin. Aiempina vuosina mulla ei ole ollut riittävästi itseluottamusta edes yrittää tosissani koska sinne on lähes mahdotonta päästä sisälle. Mutta nyt oli mun ”jos ei nyt niin ei koskaan” – hetki. Tänä vuonna mä yritän.

 Kymmeniä lukutunteja lasten päiväuniaikaan, yksi vaimon lukulomaksi uhrattu miehen kesäloma ja älytön määrä jännitystä. Pääsykokeet joista jäi ihan hyvä mieli ja toisen alan pääsykokeet jotka ei menneet oikein putkeen. Kaikella on tarkoituksensa.

Mä en edes tiedä kuinka monet pankkitunnukset käytin kun kävin opintopolussa vahtimassa tuloksia ja eilen ne vihdoin siellä olivat ja saattoi koko muumitalo kajahtaa kun kiljaisin että ”musta tulee fyssari” ja itku pääsi😂 #elämänitähtihetki . Oltiin lasten kanssa siis Muumimaailmassa eilen. Huh. Aikamoista.

Syksyllä koittaakin sitten todella jännittävä uusi arki. Lapsilla päiväkotiarjessa ja mulla opiskelijana. Niin onnellinen 😍!

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

6 vastausta artikkeliin “Kun minä itseni ylitin ja Fysioterapeutti-opiskelijaksi pääsin!”

  1. Niin mahtava juttu!!! Paljon paljon onnea vielä!! 💛💛

    • Kiitos Anni :) ihania kesäpäiviä sinne!

  2. On hassua olla onnellinen tavallaan ihan vieraan ihmisen puolesta. Mutta koska olen lukenut blogiasi jo pitkään, niin tuli jotenkin olo, että tämä on todella sinua varten.

    Onnea siis tulevalle opiskelijalle!

    • Kiitos T! :) Mäkin oon usein onnellinen ihan vieraiden ihmisten puolesta :D Facebookin mammaryhmien tuntemattomien raskausuutisten vuoksi. Tai jos joku on ylittänyt itsensä vaikka jossain urheilukisassa ja jakaa onneaan somessa niin kyllä usein tulee itsellekin semmonen myötäonni :) . Mä odotan kyllä syksyä jo innolla ja jännityksellä :)

 9
Tykkää jutusta