Mahtava treeniviikko!

Juhannus alkaa olla takanapäin ja toivottavasti Sulla on ollut kiva sellainen!:) Mun juhannus piti sisällään kaksi pitkää lenkkiä, aikaa perheen kanssa, lettukestit ystäväperheen kanssa sekä tänään iltapäivällä vielä juhlistetaan esikoisen huomisia 5-vuotissynttäreitä kakkukahveilla sukulaisten kanssa. Kaikenlaista kivaa on siis mahtunut muutamaan päivään! :)

Myös treenien osalta viikko on sujunut loistavasti perjantaina ilmaantunutta polvikipua lukuunottamatta joka iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ja hävisi lähes yhtä nopeasti. Se vaikutti suunnitelmiin sen verran että suunniteltu kolmen tunnin pitkis jäi 1,5h juoksu-kävelyyn.

Kilometrejä tälle viikolle sain kasaan rapiat 55kilsaa mikä taitaa olla määrällisesti eniten koskaan / viikko mitä olen juossut. Lenkkejä juoksin neljä joista lyhin oli maanantaina juostu yhdeksän kilometrin kevyt hölkkä jolla testailin että joko nuha ja flunssa ovat varmastikin lähteneet. Tiistaina tuli juostua hyötyjuoksua kun lähdin hakemaan esikoiselle facen kirpparilöytöjä Bionicleja synttärilahjaksi. Hän on niihin totaalisen hurahtanut eikä kaupoissa niitä enää myydä mutta onneksi on kirppikset! :) Tuolloin matkaa kertyi 13km.

Hikinen kirppisostaja 😄

Perjantaina tosiaan juoksukävelin sen 1,5h / 12,5km ja tänään lähdin koittamaan miltä polvi tuntuu eikä ilokseni kipua enää tullut! Niinpä fiiliksen ollessa mahtava annoin jalkojeni viedä ja matkaa kertyi puolimaratonin verran. Huippu viikko!

Ajattelin että nyt maratonia ajatellen yritän saada juostua viikossa vähintään 42 km ja tämä ensimmäinen viikko nyt ainakin onnistui yli odotusten! I can do this!

 

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta