Jos nyt sitä maratontreeniä!

Hei!

Mitä teille kuuluu? Olen vähän kipuillut kun aikaa blogille ei ole ollut mutta nyt kun pääsykokeet ovat takanapäin ja luku-urakasta selvitty niin on taas hiukan enemmän aikaa päivittää tänne! 😊

Juoksukilsat toukokuussa jäi noin 125:n kilometriin mikä on maratontreeniä ajatellen liian vähäisesti mutta koitan ottaa tilannetta kiinni nyt kesä – ja heinäkuussa ja katsotaan mihin se riittää sitten eloluussa.

Viime viikolla ehdin jo aika kivasti kerätä kolme lenkkiä joista pisin juostiin yhdessä somesta tutuksi tulleen Marin kanssa. Edelleen suositan vahvasti juoksemaan kaverin kanssa pidemmät lenkit sillä meilläkin meni sunnuntaina 20km suhteellisen huomaamatta ja loppupäivän hieman tönkköjä jalkoja lukuunottamatta.

Tällä viikolla en taas ole päässyt juoksemaan kuin kerran sillä olen taas vaihteeksi ollut flunssassa ja kaikki muu ylimääräinen aika hujahti pojan viisivuotissynttäreiden järjestelyissä. Oikea päivä on heti juhannuksen jälkeen mutta pidettiin leikkikoulukaverien juhlat vähän etukäteen. Hieman etukäteen jännitin kuinka pärjäämme ison porukan kanssa mutta hienosti se meni!:)

 

Mun oli tarkoitus tänään juosta kolmen tunnin pitkis noin maratonia ajatellen että miltä se juoksu niin pitkän ajan kuluessa tuntuu mutta koska flunssa niin lenkki siirtyy ensi viikolle. Kun tässä kohtaa on aikalailla tasan kaksi kuukautta kisaan niin alkaa vähän jo jännitys nostaa päätään!:) Miten mä selviän siitä matkasta? Ekan maratonin tavoiteajan Paavolla pilasi mahavaivat, nyt niihin on löytynyt apu mutta nyt en ole niin hyvässä kunnossa kuin kolme vuotta sitten olin .. Tavoitteena on siis päästä maaliin ajasta huolimatta, saada uusi finisher-paita ja yrittää nauttia matkasta sillä reitti on kaunis, tänä vuonna vähän uudenlainenkin!

Ootko sä saanut treenattua suunnitelmien mukaan? Nähdäänkö Paavolla? Tiesitkö muuten että siellä on tänä vuonna ekan kerran lapsille oma maksuton minimaraton ennen aikuisten juoksuja? Mä ilmoitin meidän naperot sinne!:) Hauskaa!

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta