(Pääsykoe)lukemista ,lukemista ja lenkkejä.

Plus toki lapset ja arjen touhu kaiken edellä mutta noin kiteytettynä… 😎.

Onko siellä muita jotka ovat hakemassa kouluun nyt keväällä? Oletko säkin kenties alanvaihtaja tai vasta ensimmäisen ammatin ääreen haluava? Miten lukeminen sujuu? Itse olen nyt päässyt ihan hyvään lukurytmiin ja olen siitä onnekkaassa asemassa että lapset nukkuu samaan aikaan aina päikkärit ja niinpä mulla on noin tunti päivässä aikaa lukea keskellä päivää. Onhan se nyt aika luksusta jos miettii että pahimmillaan saattaisi joutua lukemaan keskellä yötä kun muut nukkuu ja mä olen ainakin niin iltauninen että tuskin sisäistäisin mitään!

Sosiaali – ja terveysalalle pääsyä ei todellakaan ole tehty nykyään helpoksi. Ensin saat lukea noin sata sivua tekstiä josta sinun pitää osata sisäistää asioita joita et tarvitse välttämättä enää ikinä ja sitten vielä jos onnistut pääsemään esivalintakokeesta läpi niin lukea lyhyessä ajassa monta sataa sivua lisää tekstiä jotta pääsykokeet menisivät parhaasi mukaan. Vaatii paljon jos tekee vaikka vuorotöitä, on lapsia ja muutakin elämää. Niinpä olen ajatellut että nyt jos koskaan on panostettava 100% sillä ensi syksynä hakeminen voi olla hitusen haasteellisempaa töiden ohessa jos en nyt onnistu.

Lukemisen ohella olen kuitenkin myös juossut ihan normaalisti sillä ilman liikuntaa olisin ihan zombie. Pää tarvitsee raikasta ilmaa ja keho ravistelua että se jaksaa. Jos olen parikin päivää liikkumatta huomaan olevani levoton ja mikään ei oikein innosta. Siksipä tärkeää mun luku – urakalle on myös liikunta! 😊

Vielä kolmisen viikkoa esivalintakokeeseen ja koen olevan olevani ihan hyvällä mallilla! Matematikkaa joudun vielä  kertaamaan sillä se on mun heikkous ollut aina. Ei vaan jää päähän! Onneksi meillä asuu matikkanero joka yrittää sitä mulle opettaa.

Näin muuten viime yönä ensimmäisen unen liittyen Helsinki City runiin. Aina jossain kohtaa näitä kisaunia alkaa tulla. Unessa kisaa olikin uudistettu oikein kunnolla ja osa kisasta tapahtui vanhassa puutalossa jossa oli ikäänkuin labyrintti ja liikkuvia seiniä ja niiden läpi oli päästävä jotta pääsi kisassa eteenpäin. Muistan kuinka unessa olin aivan ärsyyntynyt kun mun aikatavoite oli mahdoton toteuttaa tuon ihmeen labyrintin takia ja loppujen lopuksi olinkin maalissa 45 minuuttia tavoitteesta. 😎 😂 Miten niin alkaa jo vähän ajatuksissa jännittää noi mun tavoitteet jotka tuntuu kyllä vähän kovilta.. :D

Tässäpä postauksellinen sillisalaattia teille. Mitä sulle kuuluu? :) Onko pääsiäiseksi suunnitelmia?

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 4
Tykkää jutusta