Viisi kuukautta maratoniin.

Bongasin tutun Instasta kuvan Ruissalosta jossa hän oli käynyt juoksemassa ja koska siellä jo sen verran sulaa niin lähdin tänään itsekin sinne viikon pitkälle lenkille. Viimeksi olen Ruissalossa juossut viime syksynä ja ai että se teki hyvää pitkästä aikaa päästä luonnon keskelle. Vaikka tänään oli aamulla pakkasta noin kymmenen niin tuuli oli onneksi melko leppoisa ja iiiihana auringonpaiste lämmitti juoksijan mieltä ja kehoa! 😊 Kotoa kotiin sain kerrytettyä 16 kilometrin verran lisää varmuutta tulevaan elokuiseen Paavo Nurmi maratoniin ja nautin jokaisesta askeleesta. Välillä verkkaisesti ja välillä kiihdytellen.

Tällä hetkellä viikon pitkiksen on tarkoitus olla 80-120 minuuttia ja sen rajoissa olen nyt parina viikkona juossut. Olen pyrkinyt pitämään lenkit mukavan kevyenä mutta tänään kyllä annoin loppua kohden vauhdin nousta Aurajoen rannalla kun kotiin oli enää pari kilometriä. Viisi kuukautta on vielä pitkä aika kehittää kuntoa ja kunhan saan pidettyä treenit ehjinä eikä vammoja tule niin uskon että viivalta starttaa 18.8 oikein hyvällä fiiliksellä oleva Krista. Kerrankin on tullut treenattua järkevästi ja lisättyä kilometrejä maltilla.

 Pahoittelen jo etukäteen että blogi tulee olemaan ehkä vieläkin hiljaisempi nyt tulevan kuukauden sillä mulla alkoi nyt vihdoin luku-urakka kohti pääsykokeita ja kaikki ylimääräinen aika tulisi viettää nenä kiinni pääsykoeteksteissä. Tämäkin. Halusin kuitenkin tulla kertomaan teille kuulumisia ja että täällä ollaan! 😊

Millä mallilla sun treenit kohti kevään ja kesän kisoja on? Mukavaa viikonloppua! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 2
Tykkää jutusta