Ne viimeiset kierrokset kotitalon edessä. Niinkun edestakaisin.

Voinko heittää reteästi ilmaan väittämän että jokainen juoksija on joskus tehnyt näin? Kun lenkki on lopuillaan ja kello/juoksusovellus jne näyttää että seuraava  kilometri olisi täyttymässä ihan juuri parin sadan metrin päästä mutta kotiin on enää muutamia metrejä. Kuinka moni teistä myöntää että on suhannut kotikatuaan edestakaisin jotta saa kilometrit täyteen? 😀 Mä täällä nostan kättä sillä teen tätä melkein jokaisen lenkin päätteeksi ja vaikka ei pitäisi miettiä mitä muut ajattelee niin en voi olla miettimättä näin keskustassa asuvana että mitähän noi naapuritalon asukkaat miettii kun toi muija sahaa edestakaisin tota kotitalonsa edustaa neljä kertaa viikossa 😂. Tai omat naapurit kun me miehen kanssa vuorotellen juostaan tuolla takapihalla ympyrää lenkkivaatteet päällä 😂.

Viimeksi tein niin tänään kun viikon pitkiksen päätteeksi huomasin että 18kilometriä tulee ihan juuri täyteen ja pakko oli taas vähän mennä edestakaisin. En vaan yhtään tykkää jos jää ”rikkonainen” luku dataan ylös. Myöntääkö joku muu tekevänsä tätä? 😀

Tämä viikko on ollut varsin onnistunut treenien kannalta kun olen ottanut mukaan pari vaunujuoksua ja juossut ne palauttavina lyhyinä lenkkeinä. Lisäksi keskiviikkona kävin tekemässä ensimmäisen vauhtikestävyystreenin kun juoksin 3x2km kiihtyvällä vauhdilla plus alku ja loppuverkat ja olin lenkin jälkeen aivan innoissani kun sai juosta välillä kovaakin. Tänään lähdin jo yhdeksältä viikon pitkikselle ja mukavasti sykepohjaisesti sainkin mittariin sen 18km ja lenkki oli kevyt lukuunottamatta 15km kohdalla tuntuvaa hassua kipua oikean jalan varpaissa mikä ei kylläkään kestänyt pitkään onneksi! Aika kivuitta olen saanut juosta koko talven mutta pitää oppia sietämään pientä kolotusta sillä maratonilla elokuussa sitä varmasti on luvassa taas ja henkistä kanttia tullaan vaatimaan. 😎

Huomenna pääsen taas esikoisen mukaan nallepainiin joka on kyllä ehkä enemmän treeniä vanhemmalle kun siellä kyykätään ja temppuillaan ja hipataan lapsen kanssa mutta juua tosi hauskaa ja tehokasta! 😊 kivaa vaihtelua kotijumpalle!

Oikein hyvää viikonloppua sinne! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “Ne viimeiset kierrokset kotitalon edessä. Niinkun edestakaisin.”

  1. Heh 🤣 mä juoksen kans aina meidän kadulla edestakas että saan kilsat vaihtumaan! Naapurit pitäköön sekopäänä, mutta ei haittaa 😄

    • Hihi :D kiitos myöntämisestä! 😊 siinäpähän tosiaan ihmettelevät 😂

 6
Tykkää jutusta