Salaattivariaatioita! Kerro sun lemppari!

Oonko ainut joka vähän jämähtää ruokien lisukkeiden kanssa? Vaikka pitäisi olla monipuolisesti kaikenlaista niin silti huomaan usein olevani keittämässä parsakaalia  ja raastamassa porkkanaa. Eikä siinä mitään, ne on terveellisiä ja maistuu lapsillekin mutta vaihtelu virkistää! 😊

Viimeviikkoina oon saanut ystäviä ruokapöydän ääreen muutaman kerran ja olen innostunut taas tekemään salaatteja ruoan viereen. Ajattelinkin listata pitkästä aikaa tämän hetken lemppareita joita käytän ja hei kerro sä millaisia salaatteja sun lautaselta löytyy?

Pohjana tykkään käyttää erilaisia salaattimixejä. Lidlissä on ainakin paria erilaista makoisaa! Ja ne on mun mielestä riittoisia! Hyvin saa parikin salaattia yhdestä pussista! 😊

Joukkoon yleensä lisään esimerkiksi näitä :

– kirsikkatomaatteja tai tavallista tomaattia

-kurkkua

– pähkinöitä ( Cashew tai saksanpähkinää)

– Mozzarellaa tai fetaa

-porkkanaraastetta

– viinirypäleitä

-kananmunaa

Siinäpä varmaan ne yleisimmät tämän hetken suosikit. Ruokaisat salaatit mulla on jäänyt tällä hetkellä vähän vähemmälle. Tuntuu että kulutan niin paljon etten saa vatsaani täyteen pelkästään niillä :D kesällä varmaan taas maistuu enemmän kun/jos on lämmintä :)

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “Salaattivariaatioita! Kerro sun lemppari!”

  1. Salaatit on niin hyviä, silti syön niitä harvoin. Itse teen aina perus pohjan: salaattia, tomaattia, kurkkua ja paprikaa. Sekaan raastan porkkanaa/kukkakaalia/ kesäkurpitsaa/ lanttua tms. Sit eri hedelmiä tykkään laittaa, rasvoja avokadosta tai pähkinöistä. Juustoa tietty: fetaa/ mozzarellaa/ vuohenjuustoa/ auraa/ raejuustoa. Myös pesto ja aurinkokuivatut tomaatit salaatin seassa on herkkua. Ruokaisempaan salaattiin sitten pastaa/ riisiä/ kvinoaa/ kanaa/ lohta/ jotain lihaa/ tofua/ papuja/ tonnikalaa jne. Itse syön ”ruokasalaatin” lisänä yleensä leipää, että varmasti tulen täyteen.

    • Sultahan tulikin paljon hyviä vinkkejä! 😊 avokadoa Joo tykkäsin joskus laittaa! Taisin vähän kyllästyä kun ei ole nyt tehnyt niin mieli mutta pitää ostaa joskus taas :) Kiitos kommentista :)

 2
Tykkää jutusta