Ensimmäinen blogilenkki takana!

Viime viikolla sain idean lenkillä että taidanpa alkaa järjestämään yhteislenkkejä täällä Turussa sillä pitkät hitaat lenkit on kuitenkin aina toisinaan vähän yksinäisiä vaikka musa korvissa soikin. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja laitoin Instaan ja mun blogin Facebook-sivuille ilmoituksen että lenkkiseuraa kaivataan!

Tänään oli ensimmäisen yhteislenkin aika ja vaikka osallistujia oli vain kaksi niin seura oli hyvää! 😊 Juoksimme Turkua kierrellen 15,5km mukavaan tahtiin ja täytyy sanoa että matka meni lähes huomaamatta.

Tilannekuvaa lenkiltä.

Kyllä se vaan tarvii taas todeta että yhdessä juoksu kyllä päihittää yksin menemisen. Varsinkin kun tarkoitus on saada alle kilometrejä!

Lenkin jälkeen hipsuttelin vielä kotiin puolisen kilometriä ja nyt suihkun ja lounaan jälkeen onkin mukava lepäillä hetki ennen iltapäivän ulkoilua perheen kanssa. Meidän esikoinen oppi eilen luistelemaan ja olen niin ylpeä! 😊 Onneksi löytyy tästä ihan kodin läheltä kenttä niin on kiva käydä harjoittelemassa.

Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne ja seuraava yhteislenkki olisi ajatuksissa muutaman viikon päästä! Laittelen sitten tuonne blogin Instaan (@kristamblogi) taas infoa! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 4
Tykkää jutusta