Vuoden viimeiset treffit.

Anoppi tuli meille viettämään uuttavuotta mikä mahdollisti sen että päästiin miehen kanssa treffeille vielä kerran tänä vuonna! 😊 Kummankaan ei tehnyt mieli lähteä mihinkään ravintolaan syömään eikä ne näin aamuisin auki kunnolla olekaan niin lenkki-ja parin muun pohdinnan jälkeen keksin että mennään pelaamaan sulkapalloa! 😊 Käytiin ennen esikoisen syntymää vähän aktiivisemmin pelaamassa mutta homma unohtui.

Meillä on lähin sulkkispaikka alle parin kilsan päässä ja päätettiin hölkkäillä sinne niin saatiin hyvät alkulämmittelyt samalla. Olin tosi yllättynyt miten tehokasta tuo sulkapallo on noin urheiluna! Tai en muistanut. Olin aivan hikinen ja tunnen takapuolessani että on tullut tehtyä vähän erilaista liikettä kuin normaalia juoksua ja jumppaa. Puolessa välissä peliaikaa mies vähän kovensi panoksia ja aina kun pallo jäi oma puolelle niin sai ”rangaistukseksi” tehdä punnerruksia ja kyykkyjä 😃. Toimiva treeni! Voin suositella.

Ja mikä tärkeintä päästiin kahdestaan tekemään jotain mikä on nykyään harvinaista. Meillä tuli tapaninpäivänä 11-vuotta yhteiseloa täyteen ja tänään juhlittiin sitä näin.

Alkuillasta lähdetään katsomaan lasten ilotulituksia joka onkin jo meidän uudenvuoden perinne ja vuodenvaihde menee varmaan nukkuessa :D villiä elämää! 😊..

Minä kiitän teitä lukijoita nyt tästä blogivuodesta. :) ❤️ Hyvää uuttavuotta! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “Vuoden viimeiset treffit.”

 5
Tykkää jutusta