Hitaasti juoksemisen taito eli treenikuulumisia!

Jouluviikko on jo ihan nurkan takana ja meillä ollaan melkolailla valmiina ainakin lahjojen osalta :). Tänään olisi tarkoitus tehdä bataattilaatikko valmiiksi ja viettää piparitalkoot lasten kanssa 😂. Miehellä alkoi jo joululoma joten pitkä ja raskas syksy on nyt voitettu hurraa ja seuraavat pari viikkoa on rennompaa elämää luvassa.

Treenit sujuu omalla painollaan ja tässä kuluneen valmennuksen aikana olen ihan tosissaan joutunut opettelemaan mm. juoksemaan hitaasti. Kuulostaa ehkä hitusen hupsulta mutta oon ennenkin maininnut että mun juoksutapa on ennen ollut mennä sillain kovaa ja tosi kovaa. Pitkiksetkin olen juossut lähes aina liian kovaa ja vaikka sekin on toiminut mulla ihan hyvin niin mielenkiintoista on nähdä kesällä mihin  se kunto rakentuu ohjelman myötä kun kerrankin elämässäni juoksen pk-kauden lenkkejä oikeasti kevyesti! 😊 ja tämä treenityyli alkaa nyt jo näkyä kunnossa! Syketasot on selvästi laskeneet, jaksan juosta paremmin ja askeltiheys on lähtenyt tihenemään eli ollaan selvästi oikealla polulla! 😊

Tänään starttasin aamulla kevyelle hölkälle noin 9.30 aamulla ja kotona olin tunti ja 30 minuuttia myöhemmin 14 kilometriä juosseena rentoutuneena naisena. Hölkkä sujui tosi rennosti ja kevyesti. Keskisyke oli reilusti peruskestävyyden puolella eli vihdoin nämä hitaat pitkikset alkaa sujua! Vaikka täytyy myöntää että jossain kohtaa meinasi olla vähän tylsää :D. Onneksi oli musiikkia mukana :).

Harjoitus siis tekee mestarin myös toivottavasti tässä ja pian nämä hitaat pitkikset onkin jo tosi kivoja eikä yhtään tylsiä :D.

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 1
Tykkää jutusta