Itsenäisyyspäivän lenkki ja muuta höpinää.

Mulla on meneillään treenikalenterissa keventelyviikko ja tällä viikolla on siis vain yksi kunnon treeni plus yksi kevyt hölkkä. Vaikeaa olla tekemättä mitään mutta onneksi arki itsessään on aika aktiivista ja HCR:n #jouluhaaste tuo mukavaa pientä  lihaskuntotreeniä joka päivälle :). Kyllä mä silti jo odotan ensi viikkoa kun juoksuohjelma kovenee hiukan :D. #treenikoukussa

Mies lupasi hoitaa lasten aamu – ulkoilun ja yön aikana olikin tullut kivasti lunta! Itse lähdin aamupalan laskettua juoksemaan ohjelman 6-10km reipasta lenkkiä ja päätin vasta matkalla että mitä kautta kierrän ja loppujen lopuksi mittariin tulikin vajaa 11km josta ensimmäinen kilometri meni rennosti lämmitellessä ja muuten vauhti pystyi aika kivasti 5,20-5,35min/km välissä. Lunta oli koko reitin varrella ja nopeasti huomasin että kannattaa pysyäkin lumen päällä sillä paljaat asfalttikohdat oli ihan jäässä ja hurjan liukkaita! Saanee pian kaivaa Icebugit kaapista jos lumi nyt pysyy maassa. Lenkin jälkeen venyttelin ja tein tuon HCR – haasteen ja nyt kun lapset nukkuu niin on itsellä hyvää aikaa lepäillä ja blogata :).

Meillä ei ole perheenä sen ihmeellisempiä itsenäisyyspäivän traditioita. Yritetään kuitenkin viettää aikaa yhdessä ja iltapäivällä mennäänkin käymään Turun linnalla on siellä on tänään jotain valotaide-esityksiä. Tosi kiva että tälläisiä järjestetään :). Onko teillä jotain perinteitä?

Vitsi jouluun on enää alle kolme viikkoa! Meiltä puuttuu enää pari lahjaa jotka nekin pitäisi jo pian hankkia että saadaan ne ajoissa postin matkaan. Lapset on ollut tänä vuonna oikein erityisen kilttejä. Kuten aina. Hehe. Terkkuja kahden uhmaajan kodista.

Ihanaa itsenäisyyspäivänä sinne just sulle! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “Itsenäisyyspäivän lenkki ja muuta höpinää.”

  1. Raikasta Suomi100päivää sinne myös,. Helsingissä ollut täysi vipinä paljon ohjelmaa ja mielenosoituksiakin. Entä Turussa? Katsotko linnanjuhlia? Lenkki tuli jo tehtyä sauvakävellen 2x30min ja kotitreeniä.

    • Turussa myös paljon kaikenlaista ja alkuillasta oli Turun Linnassa kaunis valotaideteos jossa käytiin. Niinkuin ilmeisesti kaikki muutkin Turkulaiset sillä ruuhka oli hurja! Mulla kävi tänä vuonna ekan kerran niin että missasin täysin linnan juhlien kättelyn kun oli lasten iltapuuhat! Pakko stalkata iltapäivälehtien sivuilta :]

      Kivan kuuloiset treenit sinulla! Aktiivista viikon jatkoa :)

 2
Tykkää jutusta