Aion keinua kattokruunuissa.

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja itsekin pääsen niitä viikon päästä lauantaina juhlimaan meidän mammaporukan  kanssa ja täytyy sanoa että odotan iltaa jo tosi kovasti! ”Ulkona” olen käynyt tänä vuonna kerran aiemmin ja sekin oli kesällä kun oltiin tuolla samalla porukalla syömässä :).

Otsikko tuli mieleen Sian Chandelier-kappaleesta mutta tuskin mä kuitenkaan lamppuihin lähden roikkumaan. Suhteeni alkoholiin on muuttunut lasten syntymän jälkeen aika paljon ja ihan normaaliahan se on. Siinä missä ennen lapsia tavattiin bailata vähän enemmänkin niin nykyään kauhistuttaa ajatus olla pois kotoa iltakahdeksan jälkeen 😄

Häämatka 2011 vuosi häiden jälkeen. Kaukaa jouduin hakemaan kuvaa :D

Ollaan menossa tyttöjen kanssa taas syömään (ihanaa kun kukaan ei vaadi osuuksiaan ruoasta) ja sen jälkeen katsomaan Antti Tuiskua! Siitä on siis ikuisuus kun mä oon ollut missään keikalla ja nyt menen artistin keikalle jolta mä tiedän yhden kappaleen yhden osan. ”Oijoijoi elämä on julmaa, pakko alkaa twerkkaa että saisin fyrkkaa” 😂. Mut ei se niin vakavaa ole koska tärkeintä on kuitenkin päästä pois kotoa hetkeksi. Syksy on ollut rankka ja viime viikkoina mieli aika alakuloinen. En tiedä onko se johtunut marraskuusta vai väsymyksestä mutta toivottavasti pian helpottaa.

Ruisrock 2014 kun lähdin ekaa kertaa Elian syntymän jälkeen pidemmäksi aikaa pois. Jaksoin kuulkaa olla iltakahdeksaan saakka 😳 :D

Voi olla että tämän syksyn rasituksen jälkeen  ei tarvii viikon päästä lauantainakaan juoda kuin lasi viiniä ruoan kanssa ja olen hyvinkin juhlamoodissa. Mut siis hyvä ruoka, seura ja ihmisten ilmat tekee niin hyvää! 😊

Ootko sä jo päässy viettämään pikkujouluja? 😁

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “Aion keinua kattokruunuissa.”

  1. Kuulostaa ihan mahtavalta! 😍 Varmasti hauska ilta tiedossa! Ehkä mäkin pääsen..ens vuonna, hehe! Tänä vuonna menee kaikki pikkujoulut ohi, kun ollaan täällä Madridissa!

    -Karoliina
    http://www.candyontherun.com

    • Pidätte siellä omat pikkujoulut perheen kanssa! 😊 ja pian teillä taitaa jo olla ”reissu” lopussa? Vitsi syksy on mennyt kyllä loppupeleissä nopeasti kun mun mielestä te just vasta lähditte :D

 2
Tykkää jutusta