Valmennuksesta rentoutta treeniin.

Nyt on takana kaksi täyttä viikkoa nettijuoksuvalmennusta ja olen ollut varsin tyytyväinen siihen ainakin toistaiseksi. Mulla ei ole aikoihin tullut jalat kipeiksi treeneistä mutta nyt on joten uudenlaista ärsykettä lihaksiin on saatu mikä tietysti on hyvä asia noin kehittymisen kannalta! 😊

Tässä kahdessa viikossa olen myös ehtinyt oivaltamaan saman minkä pari muutakin juoksijaa meidän valmennuksessa että hiljaa hyvää tulee ja alun ”missä on pitkikset” – ihmettelyn jälkeen olen päättänyt luottaa ohjelmaan ja katsoa mihin se mut vie. Olen nauttinut hitaista pk-lenkeistä ja vauhtileikittely-juoksuista. Mulla kun on ollut aina ennen tätä valmennusta tapana juosta joko kovaa tai vähän hitaammin niin olen saanut opetella erilaisia vauhteja jo nyt.

Treenin jälkeinen fiilis on täys kymppi 🔟 :) ❤️

Mun mielestä tämä valmennus on tuonut mukanaan tietynlaista rentoutta kun on kalenteriin merkitty mitä treenejä viikko sisältää ja niiden mukaan on menty. Toki aikataulutus on tuonut omat haasteensa mutta toistaiseksi olen pystynyt pysymään ohjelmassa mukana vielä ja toivon että jatkossakin onnistuu yhtä mukavasti. Treenit tulee myös tehtyä tunnollisemmin kun ne on joku sulle ennalta määrittänyt ja valmennusryhmän Facebookissa kun saa lukea muiden juoksuista niin ei tuu niin helposti sluibailtua ja skipattua aiottua juoksua :D. Sopiva ryhmäpaine toimii siis meikäläiseen haha.

Myös ohjelman kotitreeni eli kuntopiiri on ollut virkistävä kokemus kun liikkeet on valmiina niin olen kivasti saanut jumpattua vaikka lapset on olleet vieressä ja avuksihan nuo tulevat aina mielellään kuten kuvasta näkyy 😃. Innolla odotan mitä ohjelmassa tapahtuu tämän peruskuntokauden jälkeen kun aletaan tahkoamaan vauhtia ja kestävyyttä lisää..

Ennätykset on tehty rikottaviksi ja toivottavasti vuosi 2018 on niiden aika! :)

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 2
Tykkää jutusta