Lenkkarit itkee eteisessä.

Helou! Viimeinen kulunut viikko pääsee kyllä ihan sinne ikävimpien joukkoon tämän vuoden puolella. Siihen sisältyy korkeaa kuumetta, litroittain räkää, tunneittain yskää ja kolme tulehtunutta korvaa. Aikamoinen kattaus! Lääkärillä vietettyjä tunteja on takana useampi ja nyt vihdoin alkaa lapset olla jo parempia niin on tietysti äidin vuoro sairastaa. Näinhän se usein menee!

Niin ne lenkkarit siellä itkee eteisessä. Viime viikolla ehdin juosta yhden kympin lenkin ennenkuin alettiin valvoa yöt ja voimia ei ollut ja nyt sitten olen itse kolmatta päivää kuumeessa ja pohdin lähdenkö näyttämään silmääni lääkäriin sillä aamulla en meinannut saada sitä auki ja nyt se on vähän outo.

Olen yrittänyt lohduttaa lenkkareitani, että kyllä me vielä mennään yhdessä monta kertaa ja että justhan saatiin Takomorunnersien juoksuohjelmakin vasta että tästä on suunta vain ylöspäin! Mutta mun lenkkarit on kyllä tosi tunteellinen tapaus kun niillä on vaan tylsää. Ehkä omistajaansa tulleet? 😁

Toivutaan nyt ja sit mennään taas. <3

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “Lenkkarit itkee eteisessä.”

  1. Tänä syksynä on ollut paljon flunssaa ja lähipiirissä yksi testillä vahvistettu influenssatapauskin. :-( Meilläkin kun on kolme lasta niin tuntuu, ettei paljon töissä ehdi käydä, kun kaikki vuorollaan sairastavat. Isoin lapsista tosin on jo sen ikäinen, että ei voi enää olla töistä poissa hänen vuokseen.

    Toivottavasti teillä pian parannutaan! Tiedän niin tunteen, kun olin itse keuhkokuumeessa kolme viikkoa vuosi sitten, eikä voinut kuin alistua kohtaloonsa. :-/ Mutta siitä sitten taas lähdettiin uuteen nousuun ja lenkkipoluille! :-)

    https://lenkilla.wordpress.com/

    • Kiitos! 😊 Tämä syksy on kyllä ollut tosi flunssaista aikaa! Kauhulla odotan ensi syksyä kun lapset menee päiväkotiin :D

 2
Tykkää jutusta