City Survivors Turku – WoW WoW!

Hei jee me tehtiin se! Päästiin läpi Turun City Survivors kilpasarjasta ja meillä oli kyllä niin hauskaa! 😊 Viimeksi ollaan kahden kesken päästy viettämään aikaa elokuun alussa kun käytiin syömässä hääpäivän kunniaksi mutta täytyy sanoa että nyt oli kyllä hauskempaa vielä! Iso kiitos Liljan kummeille kun vahtivat lapsia <3

Ennen lähtöä.

Oltiin paikalla Paavo Nurmi stadionilla noin tunti ennen lähtöä ja haettiin numerot ja valmistauduttiin lähtöön. Miestä nauratti mun jännitys mutta se kuuluu mun lähtörutiineihin :D. Nähtiin pari tuttuakin siinä ja vaihdettiin tsempit ja kuulumiset :).

Meidän lähtö oli 12.40 ja ennen lähtöä päästiin lämmittelemään kankeita lanteitamme järjestäjien vetämän tanssin mukana ja nopeasti siirryttiinkin jo lähtöalueelle josta saimmekin ensimmäiset vihjeet ja pääsimme matkaan. Mies ampaisi karkuun niin että sain ihan tosissaan juosta hänet kiinni :D. Ensimmäinen vihje selvitettiin nopeasti Googlen avulla ja matka sai alkaa! Vitsi miten kivaa se olikaan!

Lihaskuntoa kesken reitin. Sai reidet vapisemaan ;]

Matkaa me saatiin mun kellon mukaan kasaan 18,1km joka oli kolme kilsaa enemmän kuin kaverini tiimillä! Luultiin että valittiin hyviä reittejä mutta nähtävästi kierrettiin jostain hieman ekstraa! Reitille mahtui kyllä kivasti erilaisia tehtäviä! Ehkä enemmän olisin vielä kaivannut jotain ”tekemistä” älyllisten tehtävien sijaan mutta onneksi meillä oli tiimin toisena jäsenenä mun mies joka on meidän perheen äly. Nopeiten taisi ratkeata viimeisen rastin anagrammi johon mulla meni noin kaksi sekuntia. Kauimmillaan saatiin kulumaan numeroiden pyörittelyä vaatimaan tehtävään johon kului noin 25 minuuttia! 😊 Hyvin erilaisia haasteita siis matkan aikana :).

Matkalla maaliin. :)

Me kuljettiin koko matka omin jaloin vaikka lopussa jo miehen vanha jalkavamma alkoi oireilla niin että kävelimme loppumatkan mutta päästiin maaliin mikä oli tärkeintä ja hieman jännittämäni lopun puuesteet onneksi päästiin vammoitta yli :D

Maalissa saatiin mitalit kaulaan ja fiilis oli huikea! 😊 Toivottavasti tuutte ensi vuonnakin Turkuun koska me todellakin lähdetään uudestaan! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

4 vastausta artikkeliin “City Survivors Turku – WoW WoW!”

  1. Jee! Hyvä te. Mekin heti pohdittiin, että olisi kiva osallistua uudestaankin

  2. Mahtavaa, että viihdyitte!! :) Eiköhän me tulla ensikin vuonna Turkuun! ;)

 6
Tykkää jutusta