Yksivuotiaan juhlahumussa.

Viime viikolla meidän pienin täytti vuoden eikä meillä näin ollen enää asu vauvaa vaan taapero. En hyväksy, ihan äitin vauva on :D!

Viime lauantaina me juhlittiin pikkuisen syntymäpäivää sukulaisten ja läheisten kanssa. Itse olin kerrankin kaukaa viisas ja leivoin tarjottavia jo etukäteen pakkaseen ja niinpä itse juhlapäivänä pääsin tosi helpolla kun kakkukin tuli suoraan Suomen parhaasta leipomosta :).

Lähes kaikki vieraat pääsivät paikalle joten vipinää riitti ja oli kivaa! Mojovimman yllätyksen järjesti kuitenkin prinsessa itse joka otti kesken juhlien ensiaskeleensa 😄 Aika osuva ajoitus etten sanoisi! 😊 sen jälkeen onkin päivä päivältä lähtenyt askel kevenemään ja onnistumisen ilo neidin kasvoilla loistaa joka kerta kauas <3

Ihanaa! Maailma avartuu ja se on sun rakas tyttäreni <3 Yksivuotias tutkija <3

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 2
Tykkää jutusta