Miltä sun treeni maistuu?

Ajatus tähän postaukseen tuli lauseesta ” ei treenaus oikein maistu” jota aina välillä kuulee ja olen myös itse sitä käyttänyt kun ei ole huvittanut juosta.

Mun treeni maistuu aina ensijaisesti hikiseltä. Hikisyys on tuo lähtökohta jonka myötä mun treeni saa muut makunsa. Välille se maistuu myös urheilujuomalta, energiageeliltä ja sateen tuomilta pisaroilta. Kesäsade maistuu paljon paremmalta kuin syysmyrsky ;).

Mun treeni maistuu päättäväisyydeltä. Usein joudun päättämään valmiiksi millaisen lenkin, milloin ja suurinpiirtein mihin aikaan sen juoksen.

Mun treeni maistuu vapaudelta. Varsinkin nyt kesällä olen nauttinut jokaisesta yksin juoksemastani lenkistä sillä välillä arjen härdelli neljävuotiaan uhman ja kylkeen kasvaneen vauvan kanssa on hitusen raskasta.

 18km Ruissalossa ja fiilis täys kymppi 🔟.

Mun treeni maistuu onnistumisen tunteelta. Joka kerta kun pääsen lenkiltä kotiin olen onnellinen siitä että mulla terve keho joka jaksaa ja pystyy.

Mun treeni maistuu koska se on kivaa! On ihanaa kun saa treenata ja saa lihakset kipeiksi. Vauhti kehittyy ja vointi kohenee. Ihan parasta ;] 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 2
Tykkää jutusta