Heinäkuussa…

Mihin tämä aika vaan menee! Ylihuomenna alkaa jo elokuu ja musta tuntuu että kesä on mennyt taas ihan ohi hujauksessa. Ollaan kyllä heinäkuussa vietetty tosi paljon aikaa perheenä kun mies on lomaillut ja vastapainoksi myös molemmat päästy omille menoille vapaammin :). Ajattelinkin listata tähän meidän heinäkuun hitit mitä on touhuttu.

Turku on kesäkaupunkina mahtava sillä tapahtumia on joka viikonloppu ja useita samaan aikaan. Pari viikkoa sitten olin flunssassa mutta käytiin silti parina päivänä pyörimässä Tall ship raceissa ihastelemassa laivoja ja mm. kuuntelemassa Chisun keikkaa lasten kanssa.

Heinäkuussa mulla myös lähti hiuksia noin kaksi kiloa kun tuntia ennen kampaajalle menoa päätin vähän repäistä. Sinne jäi lattialle 15cm ja ohennukset päälle ja kotiin lähti kevytpäinen nainen. Täytyy kyl myöntää että jälkikäteen meinasi pari kertaa tulla itku mutta nyt olen alkanut tykätä tästä itsekin.

Heinäkuussa saatiin vihdoin aikaiseksi tehtyä kesäretki Vepsään saareen jossa meillä vierähti päivä tosi nopeasti! Oli ehkä koko kesän lämpimin päivä ja uimaranta oli todellakin place to be! Metsäteillä kävely oli myös mukavan virkistävää tälläiselle kaupunkilaisrouvalle.

Heinäkuussa ollaan myös käyty paljon leikkipuistoissa, tavattu ystäviä ja mitä vielä!

Flunssan jälkeen olen päässyt taas juoksun makuun ja tämä heinäkuun viimeinen kokonainen viikko on ollut hyvin onnistunut treeniviikko. Kolme lenkkiä yksin ja yksi koko perheen voimin. Vauhtikestävyyttä ja peruskuntoa sulassa sovussa ja hyvällä fiiliksellä. Tänään aamun oli niin mieletön flow päällä että mielessä kävi jo että pitäiskö maraton juosta tässä joskus? #runnershigh

Mitä sun heinäkuun aikana on tapahtunut?

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 3
Tykkää jutusta