Mamman uusivanha tyyli.

Voinko rohkeasti väittää, että jokainen nainen kärsii elämässään jonkinlaista kriisiä välillä ulkonäöstään ja erityisesti tyylistään? On varmasti heitäkin onnekkaita jotka tietävät aina mitä pukea ja miten hiuksensa laittaa ja sitten on meitä jotka joskus  vaihtaa päivässä kuusi(kymmentä) kertaa vaatteet ja silti hiljaa mielessään kiroilevat kun kaapissa ei ole mitään kivaa.

2015

Mulla näihin kriiseihin on vaikuttanut kyllä selvästi molemmat raskaudet ja niiden mukanaan tuomat muutokset kehossa. Tuossa vuoden 2015 kuvassa näkyy mustat Niket ( mies jaksaa mulle aina vitsailla että kuinka monet Niket nainen tarvii) ja raitapaita jotka taitaa olla mun tyylin peruspilari :D niitä kun löytyy useammat kumpaakin.. Siinä missä ennen lapsia mulla oli hirveästi mekkoja ja naisellisia vaatteita niin nykyään oon tämmöinen mukavuudenhaluinen pukeutuja tossuineni.

2017

Nyt kun kilot toisesta raskaudesta on vihdoin hävinneet ja vatsan iho on palautunut niin keho alkaa tuntua enemmän omalta ja olen taas havahtunut siihen että haluan kaappiin jotain muutakin kuin raitapaitoja ja oonkin tehnyt pari ihan kivaa löytöä alennusmyynneistä ja kirpputorilta viime aikoina. Tuo vaaleanpunainen paita löytyi Lindexin alerekistä ja ihastuin siihen heti! 😊

Keväällä tykästyin monen päällä näkyviin tyllihameisiin ja pienen lämmittelyn jälkeen ajattelin että jooo kyllä mäkin tarviin! Ja kävikin tuuri kun sellaisen löysin kirppikseltä hyvään hintaan! 😊 En mä tiedä onko se tää mun nyt päälle iskenyt ikäkriisi vai mikä kun vähän teki tiukkaa tuo tylli  mutta on toi kyllä kiva! 😊

2017

Ja sitten housuasiaan.. Mulla meni tosi pitkään että rohkenin vetää jalkaani vaaleat farkut koska oon ollut aina niin epävarma muodoistani. Mustat pillifarkut olikin vuosia mun luottohousut! Kunnes mä nyt löysin jotain ihan Muuta! Hennesin outlet – myymälässä nuo ylläolevat ”mutsifarkut” huusi mun nimeä! Ne on vähän korkeavyötäröiset mutta rennot. Niissä on hapsuiset lahkeet. Ne on vaan niin hyvät päällä ja mä ihastuin! Kerrankin jotain erilaista :) Hyvä Krista! Ja näyttää hirveän kivalle raitapaidan kanssa 😂

Kesä on ollut niin kylmä että on tullut kuljettua lähinnä farkuissa ja collegetakissa tai tuulitakissa ja alennusmyynnit on jääneet välistä isommissa määrin koska musta on tullut tosi laiska shoppailija. En jaksa enää kierrellä kauppoja. Siksipä ehkä nyt riemuitsen näistä löydöistäni vielä enemmän :)

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 6
Tykkää jutusta