Flunssa ja viikko puolimaratoniin! Shiiiit!

Tämä viikko on ollut raskas. 

Kaksi flunssasta kiukkuista lasta joista toinen tekee vielä flunssan lisäksi hampaita. Lepohetkiä ei juurikaan ole ollut ja kun pahimman yli päästiin lasten osalta heräsin itse karmeaan kurkkukipuun ja nyt kolmantena päivänä tuosta on saatu kaveriksi vuolas nuha. Lienee sanomattakin selvää että juoksemaan en ole tällä viikolla liiemmin päässyt ja kaikki juhannuksen varaan laskettu toivo viime hetken onnistuneista treeneistä valui sormien välistä kun itse sain tämän kesäflunssan riesakseni. Sillä vain tyhmä treenaa flunssassa, niin se on.

Jokaisen juoksutapahtumaan ilmoittautuneen painajainen! Viikko kisaan jossa on tarkoitus päästää jalat vapaaksi ja juosta niin kovaa kuin sydän kestää mutta wohoo..  Miten mun käy nyt? Onhan tässä viikko vielä aikaa mutta voiko viikossa toipua täysin sitkeästä taudista? Nenäliinojen kulutus ei ole mitään vähäistä jos suoraan puhutaan.

Ehkä toivoa on päästä kuitenkin juoksemaan vaikka suunniteltu ”raastojuoksu”  saattaa jäädä välistä? Ehkä pääsen kuitenkin höntsäilemään ja nauttimaan kisatunnelmasta? Peruskunto kun on hyvä niin ei pieni tauko sitä heti lannista mutta lannistaako se vauhtikestävyyttä? Nyt saa heittää faktoja tiskiin! 😊

Mukavaa juhannusviikonloppua kaikille! 😊 Hukkumistilastot näyttää onneksi tänä vuonna pieniltä! 😊

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 1
Tykkää jutusta