Tyttöjen viikonloppu.

Käytiin tänään aamulla aikaisin saattamassa puolet perheestä junaan ja jäätiin Liljan kanssa kissavahdeiksi kotiin viikonlopun ajaksi. Asiaan kuuluvasti multa pääsi asemalla itku koska ikävä iski ennen kuin se juna edes lähti siitä. 

Me aloitettiin tyttöjen viikonloppu suuntaamalla kävelylle ja kirpputorille josta ei tarttunut mukaan mitään! Harvinaista :D. Tuntui että tuotteet oli aivan ylihinnoiteltu kuntoon nähden. Vai maksaisitko harmaaksi pinttyneistä ennen valkoisista baby Nikeista joissa ei tarrat pidä 18e? Joo en minäkään.

Kotona on kamalan hiljaista kun pojat täältä puuttuu ja luppoaikaa yleiseen hengailuun paljon enemmän 😄 ehkä tässä saa vähän ladattua akkuja viikonlopun aikana vaikka ajattelin että voisi olla jotenkin raskaampaa kun on yksin vauvan kanssa 24/7 mutta ekan päivän perusteella hyvin sujuu!

Täällä on ollut tosi lämmin päivä tänään ja se on kyllä näkynyt neidin päiväunissa! Ne kun on ollut entistä lyhyempiä. Onneksi hän on ollut kuitenkin oma iloinen itsensä ja käytiin vielä iltapäivällä pitkällä kävelyllä ihmettelemässä ihmisten eloon heräämistä. Turku kyllä loistaa kesäkaupunkina!

Huomiseksi olen suunnitellut meille juoksulenkin aamuksi kun on vielä vähän viileämpi ilma ja loppupäivä mennään sitten ihan fiiliksen mukaan. Käydään vaikka puistossa keinumassa. Otetaan iisisti ja vietetään laatuaikaa. Vaikka on mulla ihan valtava ikävä jo poikia! <3

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 3
Tykkää jutusta