Klassinen oma moka.

Joo tietää olevansa koukussa johonkin kun on pakko päästä sen pariin heti kun tilaisuus on? Eikö vaan?

Viime postauksessa kerroin että flunssa yllätti viikko sitten ja sen parissa vietettiin koko alkuviikko niin ettei rauhallista kävelyä kummempaa uskaltanut harrastaa. No tuli keskiviikko ja tuli parempi olo ja torstaina päätin jo haluta juoksemaan!

No torstaina aamulla olo olikin ihan hyvä ja lähdettiin Liljan kanssa kärryillä juoksemaan.  Lenkin aikana tuntui että sykkeet oli aavistuksen korkealla mutta muuten kulki oikein mukavasti ja lenkin jälkeen oli hyvä olo.

Kunnes taas iltapäivällä se iski. Kurkkua alkoi kutitella ja nenä alkoi valua. Dammet! Flunssa tuli takaisin. Hetken hakkasin päätä seinään tyhmyydestäni ja nyt taas parannellaan.  Ehkä ensi viikolla olen jo terve.

Pääsiäistä me vietellään miehen sukulaisten kanssa sekä ystäviä tavaten. Joka päivälle on sovittuna jotain kivaa tekemistä ja tapaamisia. :) Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne kaikille! 😊

T. Malttamaton mamma

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

Yksi vastaus artikkeliin “Klassinen oma moka.”

 3
Tykkää jutusta