1+1=3 +1 =? <3

 

Jätän tämän nyt tähän. Onnellisena. Haaveet on tehty toteutuviksi <3. 

Syyskuu 2016 <3
Syyskuu 2016 <3

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

36 vastausta artikkeliin “1+1=3 +1 =? <3”

 1. IHANAAAAAAAAA!!!!!! <3 <3 Sylin täydeltä onnea!!! :)) <3 Tiedätkö, vähän aavistelin tätä, kun viittasit jotenkin juoksun suhteen siihen, että tänä vuonna juostaan vaan huvin vuoksi tms.. ;) Silloin jo mietin, että jaa-a..onkohan ihania uutisia pian tulossa ja olihan niitä! :) Mahtavaa! <3 Oon niin onnellinen sun puolesta!! Milloin LA? :)

  • Kiitos Karoliina! Niin ihanaa kun ei tarvii enää salata :D 3.9 on laskettu aika :) Iiihhh!!!! <3

 2. En yleensä lue blogiasi, mutta nyt näin tämän otsikon fitfashion-etusivun virrassa, enkä malttanut olla onnittelematta. Ihana uutinen, onnea teille ja hyvää odotusaikaa! <3 Täällä vauvakuumeisena ihan herkistyin uutisesta, taidanpa jäädä blogiasi seurailemaan jatkossa :)

  • Voi kiitos kauniista kommentista ja tervetuloa mukaan lukijaksi :)

 3. Mites se meni kun just mulle sanoit, että ei ihmiset yleensä julkaise tietoa ennen nt- ultraa, että kun mä en malttanut odottaa? ; ) voi että mä odotan syyskuuta <3

  • No tuskin tässä viikossa ihmeitä tapahtuu <3 sen verran vahva meininki sielä oli 😍😍 Syyskuu on meidän kuu!

 4. Paljon paljon onnea! Minäkin vähän aavistelin kun et ole kertonut mistään kesän juoksutavoitteista. Toivottavasti sulla on hyvävointinen raskausaika ja pystyt liikkumaan pitkään! :)

  • Kiitos Piia:) Onhan tämä ollut valtavan vaikeaa salata mutta nyt kun tietää että siellä on varmasti elämää niin ihanaa päästä juttelemaan myös raskausasioita blogissa :)

 5. Isot onnittelut! :) Vähän aavistelinkin jotain tämän tapaista aikaisemmista postauksistasi, ihan mahtavaa, että haaveenne toteutuu :)

 6. Ihanaa!! <3 Oon seurannut blogia siitä lähtien kun se siirtyi fitfashioniin! Meillä on ollut samoja juoksutavoitteita ja oot ollut huikea motivaatio mulle! Jatkossakin seuraan blogia takuulla koska elämäntilanteet näköjään pysyy samoina :D Meillä on ensimmäisen lapsen laskettu aika 7.9. :) <3 <3 Vielä paljon paljon onnea ja ihanaa odotusta! <3

  • Oi paljon paljon onnea! <3 Samoilla viikoilla mennään siis :) Oletko pystynyt vielä juoksemaan?:) Kiitos kauniista sanoista, tulipa hyvä mieli :)

 
Tykkää jutusta