Talvi,kevät,talvi, kevät.. vai kevättalvi? Viikonloppukuulumisia.

Tämä Suomen sää on kyllä vertaansa vailla. Siinä missä aamulla uloslähtiessä ilma saattaa olla kauniin keväinen kirkkaan auringonpaisteen häikäistessä silmiisi niin tunnin päästä saattaakin taivaalta sataa niin sakeana lunta ettet eteesi näe. Kun iltapäivällä lähdet taas ulos niin huomaat tarpovasi loskassa ja sohjossa ja illan tullen onkin taas niin liukasta että saat varoa ettet murra nilkkaasi kun kävelet kotiin. Huh. Tätä kaikkea nimittäin oli lauantain säässä!

Aamupäivällä lähdettiin perheen kesken ulkoilemaan ihanaan auringonpaisteeseen ja minä ainakin nautin joka solullani auringonpaisteesta ja yhdessäolosta. Puistossa sattui olemaan samaan aikaan kaveriperheemme ja E sai seurakseen ystävänsä S:n ja oli ihana katsoa kuinka lapset loistivat kilpaa auringon kanssa leikkiessään yhdessä. <3

Onnelliset puistoilijat.
Onnelliset puistoilijat.

Tuohon puistoreissuun mahtui myös noin 10 minuuttia kestävä uskomattoman sakea lumipyry jonka aikana saatiin iltapäivän lenkkiä varten mahtava sohjo maahan :D.  Lounaan jälkeen sulattelin hetken ruokaa ja sen laskettua lähdin juoksemaan. Tuli juostua mukava 8km lenkki 150 keskisykkeellä ja kotiin päästyäni olikin taas kauhea nälkä! Mies oli luvannut tehdä täytettyjä paprikoita joita ei oltu syöty vuosiin ja olipa ne hyviä!  Tervetullutta vaihtelua ruokalistaan :)

Jauheliha,riisi,sipuli ja tuorejuusto toi näihin makua :).
Jauheliha,riisi,sipuli ja tuorejuusto toi näihin makua :).

Ruoan jälkeen lähdettiin juoksujalkaa pojan kanssa liukastelemaan jäätyneille kaduille kohti kaveritreffejä parin E:n ikäkaverin ja heidän äitiensä kanssa ja lapset jaksoi lähes kaksi tuntia temmeltää pallomeressä ja ravintolan lattioilla. Kolme uhmaikäista toisistaan lietsoutuvaa lasta on melkoinen combo julkisissa tiloissa :D

Kun päästiin kotiin illalla niin oltiin pojan kanssa molemmat aika valmiita nukkumaan. Sen verran aktiivinen päivä oli meidän lauantai. Sunnuntaista eli ystävänpäivästä ei voi sanoa samaa sillä heräsin aamulla kuumeessa ja koko päivä meni sängyn pohjalla nukkuessa. Onneksi tälläinen totaalistoppi teki kuitenkin ihmeitä ja tänään ei kuumelukemia enää onneksi ole ollut vaikka väsymys vielä on kova. Tänään kun malttaa vielä ottaa rauhassa niin eiköhän tämä tästä ja päästään uuteen viikkoon terveempinä.

Millainen sun viikonloppu oli? Vietitkö romanttista ystävänpäivää tai pyhititkö sen ystäville? :) tai kuten minä lepäillen? Onneksi vuodessa on 364 muutakin päivää :)

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 
Tykkää jutusta