Garmin forerunner 230- Im in heaven.

Mulle tuli tänävuonna joulu hiukan etukäteen kun sain avata Garminilta saamani paketin tuossa pari päivää sitten. Sieltä löytyi uusi sykekello jonka kanssa olen ollut huuli pyöreänä viikonlopun yli ja tähän päivään saakka. Vaikka aiemmin käytössäni ollut Garminin Forerunner 15- on ollut oikein mallikkaasti toimiva peruskello niin nyt kyllä hypätään nextille levelille mitä tulee kellon teknisyyteen ja käyttöominaisuuksiin. Haluan teille kirjoittaa jo nyt pienen esittelyn sillä mun mielestä tässäkin on oiva joululahjavinkki!

Garmin Forerunner 230- on päivitetty versio 220 -mallista ja eroa siitä löytyy mm. se, että tässä uudemmassa pystyy valitsemaan erikseen lajeja mihin olet lähdössä treenaamaan. Siis oletko lähdössä pyörällä, juosten vai mahdollisesti sisäjuoksulle. Ominaisuus joka on kiva esimerkiksi jos pyöräilet työmatkat ja tahdot saada niistäkin dataa talteen muttet tahdo että juoksuennätyksesi paukkuvat kellon sekoittaessa pyöräilyt juoksuun.

garmin230

 Forerunner 230 kertoo myös suorituksesta palautumisajan josta tulen saamaan hyötyä paljon tämänhetkisessä elämäntilanteessani kun fyysistä työtä tekevänä yritän tasapainoilla sopivan liikuntamäärän välimaastoissa etten ylikuormita itseäni. Lisäksi itselleni uutena ominaisuutena kello kertoo poljinnopeuden eli askeltiheyden ja antaa kisaennusteaikoja. Jännää!

Sunnuntaina kello pääsi heti tositoimiin kun oli mun viikon pitkiksen vuoro ja innosta puhkuen starttasin puoli kympin jälkeen aamulla lenkille. Hirmuinen motivaatiopiikki tuli kun on uusi kello!:) Koska olin Hannan kanssa juossut jo rauhallisen lenkin viime viikolla päätin antaa mennä fiiliksen mukaan ja nopeasti sain taas huomata, että juoksu todellakin sujuu paremmin kun ei ole työpäivää alla ja jalat on tuoreet.

Dataa lenkistä Garmin Connectista :)
Dataa lenkistä Garmin Connectista :)

Kuulokkeissa soi Disco Ensemble, ilma oli viileä ja happirikas ja puolivälissä lenkkiä alkoi sataa luntakin. Henki kulki ja missään ei ollut ihmisiä eikä liikennevaloissa tarvinnut seisoskella ja jalat vei. Mahtava lenkki ja varsin tyytyväinen olen siihen kuinka jaksoin pitää kilsan hölkän päälle viitosen tahtia yllä 10km ja lopuksi palauttelin vielä kolme kilometriä kotiin saakka. Tuli tehtyä pitkästä aikaa vähän erilainen lenkki sillä olen keskittynyt pk-vauhtiin viimeaikoina.

Teen teille alkuvuodesta vielä tarkemman postauksen kellon yksityiskohdista ja ominaisuuksista kun olen tutustunut siihen kunnolla mutta oli pakko päästä tekemään ”huumassaolohehkutus” -teksti heti!  :D

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

4 vastausta artikkeliin “Garmin forerunner 230- Im in heaven.”

  1. Onnea uuden Garminin omistajalle! Hienolta vaikuttaa! Erityisesti tuota palautusaikaominaisuutta kaipaisin itsellenikin. Hassua muuten, että sullakin koodaa juoksun Paattisille, mullakin tekee niin. Ennen se näytti oikein. Luulin että mun laitteessa on häikkää, mutta se onkin Garminin päässä.

    • Joo Paattisten jengiä täälläkin vaikken sielä päinkään oo juossut tietääkseni :D Tää on kyllä hyvin lupaavan oloinen kello :)

  2. Mä ostin just kesällä Garmin Forerunner 610:n ja silloin vaihtoehtoina olivat myös 620 ja 220, mut tää 230 on mulle aivan uusi tuttavuus! Mitä hintaluokkaa mahtaa olla? Kuulostaa ainakin tosi hyvältä! Oon jo niin tottunut Garminiin etten aio siitä luopua, mutta uuden kellon osto menee (valitettavasti) vähintään vuoden päähän. Harmi sinänsä, kun uudet ominaisuudet muissa malleissa alkavat aina houkutella ;)

    • Mä tykkään myös Garminin kelloista! Selkeitä käyttää ja nättejäkin :). Tuo 230 on ilmestynyt nyt loppuvuodesta joten siksi et kesällä vielä törmännyt siihen :) Tässä on hinta ilman sykevyötä päälle 250e :)

 
Tykkää jutusta