Tavoitteena Tukholman maraton.

Puhunkohan ihan puuta ja heinää jos sanon, että jokaisen enemmän ja tavoitteellisemmin juoksevan juoksutapahtumissa käyneen juoksijan haaveissa siintää jokin ulkomailla tapahtuva juoksukisa?

Omalla kohdallani ainakin voin sanoa näin olevan ja vaaleanpunaisten päiväunieni kohde ensimmäisestä juoksutapahtumakokemuksesta saakka on ollut tietysti Tukholman maraton! Olen googlannut, lukenut muiden kokemuksia ja unelmoinut siitä kuinka minäkin joku päivä vielä pääsen starttaamaan siellä tuhansien ja tuhansien  muiden juoksijoiden mukana ja pääsen kokemaan jotain uutta ja isoa harrastuksen tuomaa jännitystä.

Nyt se haave on askeleen lähempänä kuin ikinä sillä Maximin kanssa tekemäni yhteistyön myötä minulle aukeaa pääsy Tukholman maratonille 2016 ja voitte olla varmoja että ensi kevään aikana saatte lukea treeneistäni kohti tuota juoksua ja elää jännittyneitä hetkiä kanssani! Tässäpä siis ensimmäinen paljastus mun ensi vuoden kisakalenterista.

hpykok1
Jump jump

Mikä parasta, me päästään reissulle koko perhe sillä mies ja poika lähtee mukaan kannustamaan ja näin ollen saadaan viettää samalla myös pieni kesälomareissu yhdessä.

Oon ihan supertäpinöissä tästä mahdollisuudesta ja paljon on pyörinyt mielessä aikatavoitteet jne mutta niiden kanssa elelen vielä pohdiskellen, salainen haave kuitenkin on alittaa neljän tunnin raja mutta ennen kaikkea aion nauttia kisatunnelmasta täysin siemauksin! Ja nyt kun on ensi vuodelle selkeä tavoite niin jaksaa treenata läpi talven :).

Kivaa viikon jatkoa :)

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

12 vastausta artikkeliin “Tavoitteena Tukholman maraton.”

 1. Heippa! Kiva tavoite :) Juoksin itse Tukholmassa vuonna 2013, ja tykkäsin kyllä kovasti tapahtumasta. Reitti on kiva ja sen varrella mukavasti äänekästä kannustusta!

  Neljän tunnin alitus on sulle todella realistinen tavoite, joten tsemppiä treeneihin :)

  • Kiitos Hanna!:) Oon kuullut kyllä niin paljon hyviä tarinoita sieltä että kiva päästä itsekin elämään se :)

 2. Hei mahtavaa! Ilolla seurailen valmistautumistasi Tukholmaan. Itse juuri fiilistelin tapahtumaa omassa blogissani, josta löytyy vuoden 2014 maratonrapsa. Käypä lukemassa, jos kiinnostaa:) Tukholma oli hieno tapahtuma, mutta minun makuun vähän turhan paljon väkeä ;)

 3. Niin siistiä! Katsotaan, että starttaanko samalta viivalta!

 4. Ilman muuta alitat neljän tunnin :)! Itse suunnittelen osallistuvani HelsinkiSpringMarathonille huhtikuussa, kun ajattelin että vähän budjettimaratoneja tähän väliin :). Tukholman maraton on kyllä mahtava, olen juossut siellä kolme kertaa! Mahtava tunnelma, tasainen reitti ja hyvät järjestelyt. Tsemppiä talvitreeniin!

  • Kiitos :) hyvältä kuulostaa sunkin suunnitelma :)

 5. Jee Krista, Tukholma on tosi kiva mara! :) Tsemppiä kohti uutta tavoitetta, kiva päästä seuraamaan sun treenejä! :)

  • Kiitos Karoliina! :) muistan sun raportin vielä toissavuodelta ja kuinka silloin ajattelin että vielä minäkin joskus :)

 6. Me arvottiin mieheni kanssa tänä vuonna jonkin aikaakin että mennäänkö Tukholmaan vai Tallinnaan. Tallinna voitti. Tallinnan jälkeen mietittiin seuraavaa vuotta ja taas Tukholma kummitteli. Kööpenhamina voitti. Ehkä sitten 2017 juoksen Tukholmassa.

  Tsemppiä sulle Tukholmaan.:)

  • Ihanaa että on mahdollisuus kiertää erilaisissa tapahtumissa ja ehkä tekin sinne Tukholmaan vielä päädytte ;)

 
Tykkää jutusta