Rötväilyviikonloppu.

Välillä on tarpeen ladata akkuja ihan vain lepäilemällä ja sitä tuli tehtyä menneen viikonlopun aikana oikein kunnolla ja nyt aloitankin uuden viikon virtaa puhkuen!

Perjantaina reippailin kotiin töistä juosten pienen lisäkierroksen kautta ja sain mittariin kahdeksan kilometriä ja sunnuntaina oli aikomus mennä Hannan kanssa pitkikselle mutta sen peruuntuessa päätin itsekin viettää aiotun juoksuajan nukkumalla pitkästä aikaa päiväunet ja olipa tarpeen!

Lauantaina käytiin aamusta viikottaisella kauppareissulla ja iltapäivällä käytiin E:n ja mun siskon kanssa leikkipuistossa ja olikin tosi ihana puistoreissu. Pallonpotkimista ja kiipeilyä kerrakseen.

<3
<3

Sunnuntai kului päikkärien lisäksi letkeiden kävelylenkkien ja yhdessä vietetyn ajan parissa ja mulle jäi tästä viikonlopusta tosi hyvä mieli ja paljon uusia naururyppyjä silmäkulmiin. Parhautta! Tänään olisikin tarkoitus sitten juosta töistä kotiin pikku lenkin kautta ja saada viikolle kunnon reipas startti. Love it!

Kivaa maanantaita! Miten sun viikonloppu meni?

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

 
Tykkää jutusta