(Ei niin oleellisia) pohdintoja.

Mun pään sisällä tapahtuu toisinaan aika paljon vaikka ulospäin saatan vaikuttaa täysin tyyneltä.

Saatan pohtia kuulemiani asioita vielä monta viikkoa niiden kuulemisen jälkeen ja toisinaan sytyn ehkä hieman hitaasti. Välillä päässä pyörii perheasiat, välillä ulkonäölliset asiat ja välillä maailmantuska. Tällä viikolla ajatukset ovat liikkuneet toki paljon mediassa olleissa palkkaleikkauksissa mutta enimmissä määrin olen huomannut olevani sellaisessa ”flowtilassa” että ajatukseni ovat pyörineet vähemmän tärkeissä asioissa kuten esimerkiksi että :

Mitä tekisin hiuksilleni. Ne ovat pitkät ja paksut ja niitä on tasoitettu viimeksi joskus keväällä. Pidän hiuksia kiinni lähes kaiken hereilläoloaikani ja ne vaan roikkuu löysänä selässä. Mitä siis tekisin niille?

Ponnaripää ponnaripää,  ajatuksia metsästää.
Ponnaripää ponnaripää, ajatuksia metsästää.

Tai millaiset talvikengät haluaisin tänä vuonna. Heitin roskiin puhki kulutetut vanhat kenkäni ja on aika hankkia uudet mutta mulla on tyylikriisi enkä tiedä mitkä sopisi mulle.

Mua on myös mietityttänyt miten kotoa aamulla töihin lähtiessä ilma on lämpimämpi kuin töihin saapuessa ja että olisipa kivaa jos taivas olisi aina pinkki niinkuin aamuisin usein on.

Juoksuasiatkin mietityttää. Työmatkajuoksu sujuu yllättävän hyvin vaikka olen jaloillani koko päivän muutenkin. Sykkeet on pysyneet hyvinä ja olen pysynyt terveenä. Millaisia tavoitteita uskallan asettaa itselleni ensi vuodeksi?

Sellainen katsanta tämän viikon ajatuksiin. Aika easygoingia on ollut ;). Hyvää viikonloppua just sulle!

 

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

2 vastausta artikkeliin “(Ei niin oleellisia) pohdintoja.”

    • Kiitos kysymästä. En ole raskaana, mistä sinulle sellainen ajatus tuli mieleen?

 
Tykkää jutusta