Pääsiäisraportti.

Voi pojat! Täällä on pääsiäinen vietetty rauhallisissa merkeissä kotona sukulaista kestiten. On lenkkeilty, leikkipuistoiltu ja syöty säännöllisin väliajoin jottei vaan pääse nälkä yllättämään :D.

Pitkäperjantai starttasi ensitreffeillä Instagrammista tutuksi tulleen naisen kanssa ja käytiin yhdessä juoksemassa noin 12 kilometriä hissuksiin. Yhteensä lenkille tuli pituudeksi 14 kilometriä joten sain hyvin  päivän teemaan sopivan pitkiksen juostua :). On kyllä ihan mahtavaa kun on saanut tutustua uusiin ihmisiin harrastuksen kautta ja kyllä se niin vaan on että kaverin kanssa juoksu sujuu rattoissammin ja aika ja kilsat kuluu nopeammin. Tuli muunmuassa lenkin aikana juttua pisimmän lenkin pituudesta ennen maratonia ja mietin että todennäköisesti tulen juoksemaan(laahaamaan jalkojani) noin 30 kilometrin pituisen lenkin testimielessä ennen Paavon maratonkokemusta. Millaisia treenilenkkejä te ootte tehneet ennen maraa? :)

Lenkin jälkeen oli hyvä fiilis! :)
Lenkin jälkeen oli hyvä fiilis! :)

Lauantaina suunnattiinkin aamusta kauppaan hakemaan vielä ruokatäydennyksiä kaappiin ja sitten alkoikin sataa vettä. Päivällä saapui vieraamme ja lauantai vietettiin syömällä, ulkoilemalla ja saunomalla. Jälkiruokana olleet tuoreet torilta ostetut mansikat vaniljakastikkeen kera toi kesän mieleen voimakkaasti. Unohdin ottaa annoksesta kuvan kun se oli niin hyvää että söin sen vauhdilla :D

Nam.
Nam.

Sunnuntaina herättiin iloisilla fiiliksillä. Nautittiin Banaani-kookoslettuja aamiaiseksi  (taas ne kuvat unohtui ) ja käytiin ulkona. Pojan päiväuniaikaan suuntasimme miehen kanssa viettämään laatuaikaa juoksulenkille. Ikävästi kuitenkin matkaan tuli mutkia miehen pohjekramppien merkeissä joita sai venyttää tasaiseen tahtiin mutta eipä tuo haitannut. Oli kiva päästä yhdessä hölkkäämään vatsaa kevemmäksi. Päivälliseksi nautittiin naudan paahtopaistia, uunikasviksia ja vuonankaali-salaattia. Oli kyllä todellista herkkua! Harvoin sitä jaksaa laittaa oikein kunnon lihaa ruoaksi. Usein se on sitä jauheliha-linjaa arkena :) Pitääpä ottaa tavaksi tehdä vaikka kerran kuussa sunday-roast :).

Tuntuu, että näin kotiäitinä ei juurikaan ole eroa arjessa ja pyhissä ja samaa kaavaa pitkälti toistaa päivät itseään. Toki nämä sukulaisten visiitit ja satunnaiset reissut tuo mukavaa vaihtelua siihen mutta pääosin se on sitä puistoilua ja yleistä hillumista juoksulenkkeineen :). Kyllä nyt jaksaa kuitenkin sitä toisinaan puuduttavaa kotiäiti-arkeakin taas kun on ollut mies kotona useamman päivän ja saatu viettää kahdenkeskistäkin aikaa.

Mitenkäs sinä vietit pääsiäisen?

Krista / Krista M.

Äiti 06/2013 pojalle ja 09/2016 tytölle . Vaimo. Juoksu. Lifestyle. Ruoka. Hyvinvointi.

6 vastausta artikkeliin “Pääsiäisraportti.”

 1. Mä juoksin kanssa pikkasen vajaa 30 kilsaa pisimpänä treenilenkkinä. Muuten nostin viikko viikolta siitä 21 kilsasta pari kilsaa aina lisää tonne 30 kilsaan.
  Me oltiin mökillä pari päivää ja tuli myös syötyä ja lenkkeiltyä. Tänään hengaillaan rennosti kotona vaan.
  Kivaa viikkoa :)

  • Tarkeniko mökillä jo hyvin?:D

   Mulla tarvis kanssa vakauttaa viikkokilsojen määriä kun nyt pyörii 20-40 kilsan välissä miten sattuu. :)

   • Tarkotin siis pitkiksen pituutta mutta itseasiassa aikalailla tollai meni kyllä viikkokilsatkin, mutta loppua kohden juoksin sellasia päälle 40 kilsan viikkoja.

 2. Meillä on myös syöty hyvin. Tänään kokkasin itsekin lihaa, tai no ankkaa! Vai saa torilta jo mansikoita. Mun pitää mennä siis myös sinne, namnam!

  • Nam :) Sai mansikkaa, espanjalaista 3e/litra :) herneitäkin oli jo. Kesä tulee!♡

 
Tykkää jutusta